Фестиваль "Святкуємо особливе Різдво у Львові"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "Святкуємо особливе Різдво у Львові"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "Святкуємо особливе Різдво у Львові"

Щороку українці з усіх куточків нашої країни з’їжджаються до Львова, аби поринути в чарівну атмосферу Різдва, святкового настрою і яскравих традицій.

Весела музика, етно-вечірки просто неба, а також панорама добірних сувенірів, смаколиків та різдвяного пива — усе це чекає на гостей фестивалю "Святкуємо особливе Різдво у Львові".

Цими зимовими святами Львів обернеться на казкове місто.

З 8 грудня по 15 січня, на площі біля Оперного театру та на площі Ринок працюватиме ярмаркове містечко, що створюватиме атмосферу свята. 

На цей святковий період центр міста перетвориться на веселий вирій дерев’яних будиночків зі смачними аутентичними стравами та напоями від місцевих виробників.

Гості зможуть скуштувати тепле пиво, зварене з духмяними спеціями за особливим рецептом, яке можна буде знайти одразу в 34-х точках.

Додатковий святковий настрій створить справжній Різдвяний вертеп, що мандруватиме центром міста та розважатиме львів’ян та численних туристів.

А зберегти у пам’яті атмосферу львівського Різдва можна буде, зробивши знімки із друзями та близькими у спеціальних фотозонах, обладнаних на обох площах та біля Віденської кав’ярні.

Вхід вільний.

Фестиваль "Святкуємо особливе Різдво у Львові": фото 1Фестиваль "Святкуємо особливе Різдво у Львові": фото 1 Площа Ринок

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах