Концерт Laura & Kristina Marti

Афіша - Клуби - Концерт Laura & Kristina Marti

Афіша - Клуби - Концерт Laura & Kristina Marti


Презентація альбому
Laura & Kristina Marti feat. Hans Peter Salentin
Try to Feel

Історія цього проекту бере початок у Польщі в 2015 році, коли музиканти познайомилися на літніх джазових майстер-класах і зародилася ідея спільного концерту. Протягом року Лаура, Кристина Марті і Ханс Петер Салентін листувалися, створювали музику, обмінювалися нотами і в травні 2016 року зустрілися для невеликого туру в Україні з авторською програмою (Львів - Одеса - Київ). Вже у жовтні 2016 Ханс Петер Салентін знову прилітає до Києва для запису спільного альбому, який вийшов на німецькому лейблі Dewey Records. До нього увійшли авторські композиції Лаури, Кристини Марті, Ханса Петера Салентіна і Наталії Лебедєвої. Диск можна послухати та придбати на Apple Music (iTunes), Spotify, Amazon, CDBaby і багатьох інших магазинах.
" Музика - чудовий спосіб спілкування, дорога без перешкод і обмежень. Вона, як жива клітина, яка з'єднує вас безпосередньо з космосом. Все що вам потрібно, дозволити музиці стати частиною вас. Спробуйте відчути ..." (Лаура Марті)

Laura Marti - вокал
Kristina Marti - вокал
Hans Peter Salentin - труба, флюгельгорн, вокал
Nataliya Lebedeva - клавішні
Igor Zakus - бас-гітара
Roman Yakovchuk - перкусія

Laura & Kristina Marti - українські джазові співачки (родом з Вірменії), композитори, автори віршів, учасниці провідних джазових проектів України. Понад 5 років викладають у Школі джазового та естрадного мистецтва у Києві. Laura & Kristina Marti виступали на таких фестивалях, як: Alfa Jazz Fest, Jazz Bez (Польща-Україна), Jazz Koktebel, Che Jazz Open, Za-Jazz Fest, Mek Azg, Mek Mshakujt (Вірменія) та ін. Записали і випустили два альбоми на основі вірменської музики "Krunk" і "Chanapar".
Hans Peter Salentin - німецький трубач, має яскравий унікальний звук, працює в різних джазових стилях. Пише музику до кіно, для струнного квартету та інших проектів. Записав понад 20 авторських альбомів. Також працює, як продюсер (Lounge Music), випустив більш як 12 релізів. Hans Peter Salentin грав з такими зірками, як James Carter, Chick Corea, Bob Mintzer, Simon Phillips, Brandford Marsalis, Jeff Hamilton, John Scofield і багатьма іншими. Hans Peter Salentin понад 20 років викладає в університеті в Вюрцбурзі (Німеччина), професор по класу джазової труби, комбо та біг-бенду.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Клуби
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах