Ассія Ахат

Афіша - Концерти - Ассія Ахат

Афіша - Концерти - Ассія Ахат

Цієї весни скрипалька та співачка Ассія Ахат проведе турне по найбільших містах України в підтримку свого нового альбому All-In.

Тур стартує 14 березня і охопить шість найбільших міст країни - Київ, Львів, Одесу, Дніпро, Харків і Запоріжжя.

Крім розширеного складу музичного колективу в концертах візьме участь шоу-балет Freedom під керуванням Олени Коляденко.

Всього на сцені в різних номерах з'являться більш ста музикантів і танцюристів. В рамках шоу Ассія Ахат виконає світові хіти, видані на альбомі All-In, а також які полюбилися публіці класичні твори.

Інструментальний альбом All-In вийшов у світ в жовтні 2017 го року. До платівки увійшли тринадцять міжнародних хітів в нових оркестрових аранжуваннях, серед яких такі знамениті композиції, як Unbreak My Heart Тоні Брекстон, S.O.S. групи ABBA, Superstition Стіві Вандера, Viva La Vida групи Coldplay, Moves Like Jagger групи Maroon 5 і ін. Головну скрипкової партію у всіх композиціях виконала Ассія Ахат. На даний момент відео Unbreak My Heart набрало більше 2,1 млн переглядів.

Музичним продюсером альбому виступив 16-разовий володар премії Grammy Умберто Гатіка, який співпрацював раніше з такими видатними артистами, як Майкл Джексон, Шер, Селін Діон, Мерайя Кері, Тіна Тернер та інші. У записі, крім інших, взяв участь один з кращих сесійних гітаристів США Дін Паркс, який виконував гітарні партії в композиціях Боба Ділана, Дайани Кролл, Мелоді Гардо і інших знаменитих виконавців. Робота над All-In тривала кілька років і проходила в студіях Лос-Анджелеса, Нью-Йорка і Парижа.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах