Антін Мухарський та Юрій Винничук запрошують..

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Антін Мухарський та Юрій Винничук запрошують..

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Антін Мухарський та Юрій Винничук запрошують..

Живі класики-письменники Юрій Винничук та Антін Мухарський запрошують провести приємний, веселий і натхненний вечір у їхньому товаристві.

Антін Мухарський та Юрій Винничук запрошують..: фото 1Антін Мухарський та Юрій Винничук запрошують..: фото 1 Львівська копальня кави

Повість "Донецький х…" розповідає про молодого бізнесмена Сєрьогу – міліонера з буремних 90-х, який через нещасливе кохання втратив… причинне місце. Відбулося це досить трагічно: об’єкт його любовних страждань відкусила те саме місце, за що і була жорстоко й назавжди видалена зі світу земного, – методом розчиненням у кислоті… Окрім подій основної сюжетної лінії, ми дізнаємося про те, як наш герой "заробив" свої статки, про те, як живе охоронець апартаментів Сєрьогі й інших мажорів, – воїн-афганець, старший лейтенант, батько двох дітей – Кащенко Василь Миколайович, про бомжів із Хрещатика та зірок сучасного шоу-бізнесу.

Роман "Лютеція" – черговий постмодерний витвір Юрія Винничука з елементами містики, детективу, еротики, гумору і смутку. Автор зупиняється, як колись Данте, "на півдорозі", щоб озирнутися назад і довідатися, хто він насправді, прагнучи звести порахунки зі своїм молодечим бунтом проти навколишньої совєтської дійсності, розкопати щось більше про свою родину. І все це на тлі нестримних любовних пригод не тільки автора, але й львівського Дон Жуана 1840-х років Івана Вагилевича.

Таємничу Лютецію, дівчину зі снів, розшукують герої роману. На перепоні цих пошуків стоїть не менш таємнича організація, члени якої носять імена карт. А десь поза цим світом триває Велика Битва, звістки про яку приносять ціною свого життя мужні Листарі, до яких належить і Лютеція.

Також із гумором говоритимуть про національну ідею модерної України.

Вхід вільний.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Лекції \ Майстер-класи
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах