Новорічна вечірка в Парку

Афіша - Свята - Новорічна вечірка в Парку

Афіша - Свята - Новорічна вечірка в Парку

Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького запрошує на  Новорічну вечірку.

Розпочнеться Новорічна вечірка 31.12.2017 зі святкової дискотеки, яку готують слухачі спільно з радіо FM Галичина – вони пропонують музичні треки, які згодом звучатимуть в Парку.

В новорічній програмі першого дня будуть виступи кавер-гуртів, live music і безліч несподіванок: включення і привітання львів’ян з різних куточків України, святкові ілюмінації, смачний фудкорт та DJ set від  DJ Tonika&Derrick FunkMasters. Триватиме програма першого дня святкувань до 02:00.

"Але ми подумали, що людям, які святкують здорово й активно, буде цікаво відвідати Парк і 1 січня також, – коментує Арт-директор Парку Світлана Кухарук. – Адже саме в цей день вечірнім хедлайнером стане гурт “the Glass”, концерт якого розпочнеться 20:00"


ПРОГРАМА:

31 грудня 

початок о 20:00 - святкова дискотека від Радіо FM Галичина

21:00-24:00 - початок програми, конкурси від ведучої, привітання-сюрпризи для Львівян, святкова ілюмінація, виступи кавер-гуртів "Без цукру" та "Satori band"

24:00-02:00 DJ set від DJ Tonika&Derrick FunkMasters

1 січня

20:00 - The Glass

Вхід вільний.

Новорічна вечірка в Парку: фото 1Новорічна вечірка в Парку: фото 1 Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Новорічна вечірка в Парку: фото 2Новорічна вечірка в Парку: фото 2 Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах