Мистецько-соціальний проект "Осінь на Плутоні"

Афіша - Театри - Мистецько-соціальний проект "Осінь на Плутоні"

Афіша - Театри - Мистецько-соціальний проект "Осінь на Плутоні"

Осінь на Плутоні – міждисциплінарний мистецько-соціальний проект, що створюється на основі тривалої взаємодії групи митців і активістів із мешканцями геріатричного пансіонату у Львові.

Львівський геріатричний пансіонат – це місцина ще радянського стилю, де люди спільно доживають віку. У кожного різні життєві шляхи, що привелиї їх туди. Та тепер вони зістарились і мають щось спільне – вони небажані та невидимі для суспільства. Ми віримо, що мистецтво може творити зміни, особливо локальні проекти, які провокують дискусії, рефлексії і дії, – розповідає про проект один із його авторів, режисер Сашко Брама.

На основі цього зв’язку створюється перформанс з метою привернути увагу суспільства і громади міста до соціально виключених груп та спровокувати у аудиторії мистецького твору роздуми на тему відповідальності за своє життя, людської гідності та добра. 

Для реалізації проекту було обрано міждисциплінарний метод роботи, що дає можливість об’ємніше відтворити все відчуте, побачене та почуте.

Вистава створюється на перетині таких видів мистецтва, як сучасний танець, аудіо дизайн, документальний та ляльковий театр. 

Мистецько-соціальний проект "Осінь на Плутоні": фото 1Мистецько-соціальний проект "Осінь на Плутоні": фото 1 Перший український театр для дітей та юнацтва

Мистецько-соціальний проект "Осінь на Плутоні": фото 2Мистецько-соціальний проект "Осінь на Плутоні": фото 2 Перший український театр для дітей та юнацтва

Мистецько-соціальний проект "Осінь на Плутоні": фото 3Мистецько-соціальний проект "Осінь на Плутоні": фото 3 Перший український театр для дітей та юнацтва



 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах