Вистава "Пригоди італійців в Італії"

Афіша - Театри - Вистава "Пригоди італійців в Італії"

Афіша - Театри - Вистава "Пригоди італійців в Італії"

14 жовтня в національному драмтеатрі ім. Марії Заньковецької прем'єра комедії на італійський лад. 

Компанію глядачеві складуть найвідоміші актори, чиї імена відомі не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Руслана Писанка, Олексій Вертинський, Лесь Задніпровський та багато інших. 

Італія, Неаполь. Дядечко-мільйонер Феліче Шошамокка приїжджає з візитом до свого племінника Чічілло, якому оплачує навчання в університеті. Студент-гуляка не в силах розповісти родичеві, що гроші давно прогуляв, а з інституту його вигнали. Тому коли дядько просить продемонструвати результати своєї праці - відкриті двері клініки для божевільних, хлопчина погоджується. Але що показувати дядькові, якщо ні медичного закладу, ні диплома лікаря-психіатра не існує! На допомогу приходять товариші горе-студента.

У хостелі "Stella" збираються друзі Чічілло, щоб розіграти перед дядьком спектакль. Вони видають себе за душевнохворих, про що дядько поки не здогадується. Мільйонер виявляється серед здорових людей, але чи так це насправді? У процесі спілкування Феліче розуміє, що з молодими людьми відбуваються якісь дивні речі. Незважаючи на те, що компанія складається з абсолютно здорових особистостей, обстановка нагадає справжню психлікарню.

Вистава йде українською мовою.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах