Виставка живопису Катерини Білетіної "Прогулянка морем"

Афіша - Виставки - Виставка живопису Катерини Білетіної "Прогулянка морем"

Афіша - Виставки - Виставка живопису Катерини Білетіної "Прогулянка морем"

Осінь спонукає до ностальгії. В супроводі настроєвих фільмів, ароматних кави-чаю-вина, розмаїття прянощів і гортання нещодавніх фото всіляко віддаляємо прихід холоду. "Прогулянка морем" Катерини Білетіної - ще один спосіб затримати літні спогади. Четверта виставка знаменитої одеської художниці у "Штуці" така ж гарна, як і попередні, але з новими сюжетами. 

Про авторку:
Художниця Катерина Білетіна (1977р.н.) - живописець, книжковий графік, портретист. Живе та працює в Одесі.
У 1992р. закінчила живописне відділення Одеського художнього училища ім. М. Б. Грекова (майстерня В. М. Алікберова). Здобула академічну освіту в Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури (майстерня історичного живопису Ф. М. Гуменюка).
Історичні портрети, дитяча ілюстрація, листівки та українська етнографія - улюблені жанри та сюжети художниці.
Є автором ілюстрацій до дитячих книжок відомих українських та закордонних письменників - Лесі Вороніної, Ірен Роздобудько, Клауса Хагеррупа, Данути Вавілув.

Протягом останніх десяти років працює над проектом "Український портрет"- серією живописних і графічних робіт, зібраних з портретів друзів та знайомих у національних строях різних регіонів України, а також портретів, створених як сучасні реконструкції старовинних світлин з альбому Івана Гончара "Україна і українці".
Впродовж останніх чотирьох років Катерина Білетіна - активний учасник фестивалів та живописних пленерів, що відбуваються в Одеській, Львівській, Івано-Франківській областях і на Закарпатті.

Вхід вільний.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах