Диван зачекає: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні, 26-28 серпня

Диван зачекає: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні, 26-28 серпня

Диван зачекає: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні, 26-28 серпня Фото: pexels.com/@olyakobruseva

Дозвілля та їжа
26 серпня 2022 08:10

У Львові продовжує вирувати мистецьке життя, попри страшну війну в країні. У такий важкий час потрібно відпочивати психологічно, а особливо дітям. При цьому варто пам'ятати про волонтерів, військових і медиків, які роблять все, щоб ми жили спокійно. Тому більшість заходів спрямовані на збір коштів для ЗСУ.

VG Львів зібрав в одному огляді всі найцікавіші події пʼятниці і вихідних, з 26 по 28 серпня. 

Вечір надихаючого фільму на даху під зорями: «Недоторканні (1+1)»

Фото: facebook.com/whatsonfridayФото: facebook.com/whatsonfriday

На даху під зорями транслюватимуть комедію, яка заснована на реальних подіях — «Недоторканні (1+1)». Фільм, після перегляду якого ще більше захочеться жити і насолоджуватися кожною миттю. Стрічка є у переліку 250 найкращих фільмів усіх часів. На вході видають пледик кожному відвідувачу. Також дозволено приносити смаколики та напої з собою. Фільми покажуть українською мовою з англійськими субтитрами.

Де: вулиця Володимира Великого, 14а

Коли: 26 серпня, 19:45

Ціна: 150 гривень.

ВІКТОР ВИННИК І МЕРІ - БЛАГОДІЙНИЙ

Фото: vartonews.com.uaФото: vartonews.com.ua

Віктор Винник і МЕРІ та #ДжазовийЗагін запрошують 26 серпня на концерт для допомоги та перемоги у  Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра). Віктор Винник і гурт Мері представить концертну програму “Я з України”. Відвідувачі почують всіма улюблені пісні у новому звучанні. 

Де: площа Святого Юра, Митрополичі сади

Коли: 26 серпня, 18:30 - 20:00

Ціна: 240 – 520 гривень. 

PERIMORTEM. МЕТАЛ-КОНЦЕРТ

Фото: avialiga.uaФото: avialiga.ua

Виступатимуть одразу два метал-гурти. Madlein запалить відчуття бойового духу. Peri-Mortem на концерті виконають свій дебютний альбом "Pillars of Light", реліз якого планується уже восени. 19:00 – відкриття дверей, 20:00 – Madlein, 21:00 – PeriMortem.

Де: вулиця Заводська, 31 (червоний корпус, другий поверх), ДК NAZVA

Коли: 26 серпня, 19:00 - 21:00

Ціна: 100 – 200 гривень. 

Кінопоказ "Стоп-Земля"

Фото: kino.24tv.uaФото: kino.24tv.ua

Яка вона та молодь, що зросла в Незалежній Україні? Різна, точно інакша за попереднє покоління. Тепер ще й широким набором навичок: дрон дістануть, матча-латте приготують та на байрактар зберуть. Частина нашої молоді зараз юність свою проводять в окопах, у когось вона відібрана назавжди.

Де: Палац Гната Хоткевича

Коли: 26 серпня о 18:30

Реєстраційна форма.

ЛЄРА МАНДЗЮК. СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ

Фото: tvoemisto.tvФото: tvoemisto.tv

Після концертного туру Європою Лєра Мандзюк виступить у Львові. Лєра Мандзюк — одна з найвідоміших Stand Up комікес в Україні, учасниця проєкту «Жіночий квартал 1+1», багаторазова переможниця проєкту «Розсміши коміка». Комікеса вирушає в тур Україною, де розповість найкращі жарти та нову програму. Частина коштів з придбаних квитків буде перерахована на потреби ЗСУ. 

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 26 серпня, 19:00 - 21:00

Ціна: 300 – 500 гривень. 

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «ТЕСАМЕШОУ»

Фото: facebook.com/TeSAMeShow Фото: facebook.com/TeSAMeShow

«Те Саме Шоу» – це саме те шоу, яке потрібне всім, хто любить справжній український гумор. Ці хлопці найкраще вміють жартувати українською там, де вона звучить. «Те Саме Шоу» – це ті самі півтори години сміху, до яких всі звикли. Це та сама добра комедія, в якій кожен впізнає себе. Це та сама атмосфера і драйв, тільки по-новому і зі свіжим подихом на повні груди.

Де: проспект Чорновола, 2, Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 26 серпня, 19:00 - 20:00

Ціна: 250 – 600 гривень.

KOZAK SYSTEM. БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ДАХУ

Фото: uk.wikipedia.orgФото: uk.wikipedia.org

Запальні, харизматичні, щирі і ні на кого не схожі. KOZAK SYSTEM органічно звучать як на багатотисячних фестивалях, так і під час камерних ліричних виступів, а мапа нашої країни оповита їхніми концертними маршрутами вздовж і впоперек. Різнобарв'я репертуару гурту справді вражає, вони не обмежуються стильовими чи жанровими рамками. Окрім постійних концертів для військових на передовій, за місяці війни було випущено три сингли - "Мамо", "Азов-сталь" та "Мольфар". Окрім того, KOZAK SYSTEM відіграли частину концертного туру Україною та Польщею, де збирали благодійні внески на підтримку ЗСУ. 

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 26 серпня, 19:00 - 21:00

Ціна: 290 гривень. 

ЖАДАН І СОБАКИ

Фото: vezha.uaФото: vezha.ua

“Жадан і Собаки” роблять музику, яка до душі кожному поколінню. Синергія ска-панку, лірики, гостросоціальних тем та гумору. Їх актуальні тексти пронизують до кісток, а музика наповнює драйвом і жагою до життя. Зірки фестивалів, концертних майданчиків змусять кров у ваших жилах текти швидше, а серце - стукати палкіше. “Натаха”, “Автозак”, “Мальви” і десятки улюблених хітів.. 

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 27 серпня, 18:00 - 20:00

Ціна: 300 – 500 гривень.

MISS BEAUTY OF UKRAINE 2022

Фото: instagram.com/missukraine_officialФото: instagram.com/missukraine_official

Ведучий вечора: головний шоумен та телеведучий країни Володимир Остапчук. У програмі: виступи зіркових гостей, 15 найкрасивіших дівчат з усіх куточків України і яскраві фотозони, а також розіграші призів. Виручені кошти будуть передані благодійному фонду Future.movement.foundation.

Де: проспект Чорновола, 2, Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 28 серпня, 17:00 - 21:00

Ціна: 300 – 500 гривень.

JORYJ KLOC. ДОБРОЧИННИЙ КОНЦЕРТ

Фото: empikbilety.plФото: empikbilety.pl

Joryj Kloc – фольк-рок гурт зі Львова. Гурт було створено у 2008 році, і починався він як електронний проект, що використовував українські давні пісні та мотиви, покладені на електронно-діджейські ритми. У сучасному складі група існує з 2010 року, і нині самі “клоци” стверджують, що грають повноціннмй рок. Точніше: “Український обрядовий хіп-хоп дайбоже-етно-чорт”. Втім, Польське Радіо визнало стилістику групи як турбо-фолк, а під час поїздки на Донеччину тамтешні новинарі їх вже визнали як “козацький брейк-біт”. Для хлопців з 93-тя ОМБр Холодний Яр також співатимуть та збиратимуть кошти: Rockoko, Gar4Ica, Red Sofa, Modern Times.

Де: вулиця Кульпарківська, 226А, ТРЦ Victoria Gardens

Коли: 28 серпня, 15:30 - 17:30

Ціна: благодійний внесок.
 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах