Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові з 7 по 9 жовтня

Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові з 7 по 9 жовтня

Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові з 7 по 9 жовтня Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
06 жовтня 2022 17:41

У вихідні, з 7 по 9 жовтня, у Львові відбудеться багато цікавих подій, які організовують для допомоги українським військовим та всім постраждалим від війни. На жаль, війна триває, але мистецьке життя у Львові відновлюється, щоб люди могли відпочивати і одночасно допомагати армії.

VG Львів зібрав найцікавіші події, які відбудуться у Львові 7-9 жовтня.

БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР СВЯТОСЛАВА ВАКАРЧУКА

Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

Музична зустріч з розмовами про життя, війну і всіх нас. Кошти з концерту підуть на закупівлю потрібного для львівської 80-ї ОДШб, яка зараз бере безпосередню участь у звільнені Харківщини, Луганщини, Донеччини та інших підрозділів.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 7 жовтня, 19:00 - 21:00

Ціна: 1000 – 6000 гривень. 

«КАФКА ТА СИН». ПРЕМ’ЄРА ВИСТАВИ

Фото: afisha.lviv.uaФото: afisha.lviv.ua

Бродвейський хіт – вперше в Україні. У віці 36 років Франц Кафка ще жив з батьками. У той час він був дрібним бюрократом, невдалим художником, та боягузом. Батько Кафки, Герман, був дуже владним, та руйнівником його життя. Що ж зробив Франц Кафка? Він написав, лист на 50 сторінок до батька, в якому він виявляє глибокі зв’язки між своїм реальним життям та вигадкою. Натхненна листом від Франца Кафки до батька, вистава «Кафка та син» — це пустотливе, часто веселе, розсічення домашнього насилля та знайомство з одним із архітекторів сучасного абсурду. Вистава відбуватиметься з синхронним перекладом. 

Де: площа Генерала Григоренка, 5, Львівський академічний духовний театр “Воскресіння”

Коли: 7 жовтня, 19:00 - 20:00

Ціна: 200 гривень.

Океанаріум

Фото: oceanarium.lviv.uaФото: oceanarium.lviv.ua

Зустрічають відвідувачів зелені черепахи, а в найбільшому акваріумі тут мешкає двадцять піврічних акул. Загалом в океанаріумі мешкає три тисячі різних рибок. Серед "родзинок" – штучна водойма з араваною – рибою, родом з Південної Америки. Вона має давнє походження – ще з часів динозаврів. Цікаво, що вони мають спеціальний міхур, який дозволяє їм підніматися на поверхню води, ковтати повітря і опускатися таким чином вниз. 

Де: проспект Шевченка, 8, Океанаріум

Коли: будні – 10:00 - 20:00, вихідні – 10:00 - 20:30

Ціна: 150-250 гривень.  

КОНЦЕРТ "POETY". СОЛОМІЯ ЧУБАЙ

Фото: facebook.com/solomiyachubayФото: facebook.com/solomiyachubay

У програмі концерту пісні на слова видатних поетів-ювілярів: Лесі Українки, Юрія Клена, Миколи Вінграновського, Івана Франка, Дніпрової Чайки, Павла Тичини, Юрія Покальчука, Олександра Ірванця, а також батька Соломії – Грицька Чубая.

Де: площа Данила Галицького, 1, Нижній Зал в Театрі Ляльок

Коли: 7 жовтня, 19:00

Ціна: 280 – 520 гривень. 

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «ТЕСАМЕШОУ»

Фото: facebook.com/TeSAMeShow Фото: facebook.com/TeSAMeShow

Вони – «Те Саме Шоу». З тими самими людьми: Віталієм Тильним, Володимиром Жоглом, Валентином Сергійчуком, Сергієм Полупаном та Володимиром Ковцуном. «Те Саме Шоу» – це саме те шоу, яке потрібне всім, хто любить справжній український гумор. Це ті самі півтори години сміху, до яких всі звикли. Це та сама добра комедія, в якій кожен впізнає себе. Це та сама атмосфера і драйв, тільки по-новому і зі свіжим подихом на повні груди.

Де: вулиця Федьковича, 54, Палац культури залізничників "Рокс"

Коли: 7 жовтня, 19:00 - 21:00

Ціна: 350 – 600 гривень.

АРТЕМ ПИВОВАРОВ. БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

Фото: facebook.com/pivovarovofficialФото: facebook.com/pivovarovofficial

Артист готується дивувати львів'ян незвичайною сценою, видовищним світловим шоу і декораціями. Артем Пивоваров – український співак в стилі нью-вейв, поп, музикант, автор пісень, саунд-продюсер. Прибуток від продажу квитків артист перераховує на потреби наших захисників. У разі повітряної тривоги підвальне приміщення слугує укриттям.

Де: проспект Чорновола, 2, Malevich Night Club

Коли: 8 жовтня, 19:00 - 21:00

Ціна: 650 – 1250 гривень.

ЕКСКУРСІЯ "РАНКОВА КАВА З ВЕДМЕДЯМИ" 

Фото: facebook.com/BearSanctuaryDomazhyr Фото: facebook.com/BearSanctuaryDomazhyr

В цей день святкуватимуть День народження ведмедя Тайсона, який ще будучи ведмежам жорстоко забрали від мами і незаконно використовували для цькування собаками. Відвідувачів чекає екскурсія територією притулку та сніданок у кафе "Мед і Ягода". Буде можливість побачити як відбувається сніданок у ведмедів та що вони їдять, ветеринарний кабінет, кухню на якій ведмедям готують їсти та почути багато цікавих фактів про кожного з них. Зранку вони найбільш активніші і є більше шансів побачити усіх.

Де: Ведмежий Притулок Домажир, село Жорниська, Яворівський район

Коли: 8 жовтня о 09:00, тривалість до 2 годин

Ціна: 400 гривень з особи. Реєстрація за номером телефону +380 67 82 06 406.

ІВАН БАРБУЛ ТА АЛЬБЕРТ ЛАЛАЯН. СТЕНДАП ТУР

Фото: pinterest.com Фото: pinterest.com

Іван Барбул та Альберт Лалаян представляють шалений мікс жартів, спостережень, історій, і тем над якими хочеться подумати і посміятися. Ваня Барбул — засновник стендап клубу Comedy room Kyiv, відомий пранкер ГошаПранк, продюсер багатьох комедійних проектів. Альберт Лалаян — учасник Ліги Сміху, команда «Ніколь Кідман» з Сум, учасник «Розсміши Коміка», а також багатьох стендап-вечірок. Хлопці їдуть у тур країною, з благодійною ціллю — допомогти кожному місту. Вечір буде складатися як зі стендапу, так і з розмовного шоу. 

Де: вулиця Січових Стрільців, 3, Довгі Бурхливі Оплески

Коли: 8 жовтня, 19:00 - 21:00

Ціна: 250 гривень.

БЛАГОДІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "І РОЗКВІТНЕ УКРАЇНА"

Фото: etnoxata.com.uaФото: etnoxata.com.ua

Протягом двох днів діятиме благодійна ярмарка, фудкорт, дитячі майстер-класи та фотозони. У програмі на 8 жовтня: ярмарок, команди "Солома ШОУ" з програмою "ІГРИ ПАТРІОТІВ", на концерті виступатимуть ­– SOWA, Заліско, Андріана, Андрій Князь, гурт "Авіатор". 9 жовтня також буде ярмарок, концерт за участю народних колективів, флеш-моб, майстер-клас для діток, розіграш призів.

Де: село Давидів, Садовий центр «ГалСад»

Коли: 8 - 9 жовтня, 12:00 - 17:00

ЛІТЕРАТУРНИЙ СЛЕМ

Фото: facebook.com/d.k.nazvaФото: facebook.com/d.k.nazva

Приходь, читай вірші, отримуй схвальні відгуки глядачів та перемагай. Читати треба не просто, а - перформативно, артистично, так щоби всім сподобалося. Якщо ти не пишеш вірші, не хочеш змагатися, але любиш слухати поезію та літературу загалом – приходь та стань суддею слему. Ти отримаєш комплект оцінок і визначатимеш переможців у різних раундах та фіналі.

Де: вулиця Заводська, 31 (червоний корпус, другий поверх), ДК NAZVA

Коли: 9 жовтня, 19:00 - 20:00

Ціна: 100 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах