«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ

«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ - фото

«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ - фото

Суспільство
27 листопада 2020 17:49

Вдало вигадана американцями «Чорна п'ятниця» давно стала улюбленим святом покупців по всій планеті. Адже це саме той час, коли можна придбати те, про що мріялося весь рік, за “найсмачнішими” цінами!

Різних пропозицій в ці дні особливо багато - очі розбігаються. Але не забувайте, що справжні чудеса ще попереду: наближається час різдвяних і новорічних свят! Вас чекають цікаві зустрічі, незабутні подорожі, екстремальні розваги. Вечірка з близькими друзями, чарівність засніжених карпатських гір, лижні спуски від яких перехоплює подих - кожна з цих подій, це чудова нагода зняти неповторний відеосюжет, який допоможе надовго зберегти приємні спогади і зібрати незліченну кількість лайків на ваших сторінках в соцмережах!

Але цього не досягти використовуючи лише смартфон або фотокамеру. Вони не забезпечать чарівної плавності картинки, не дозволять захопити всі 360 градусів панорами, і тим більше їм не під силу поглянути на те що відбувається з висоти пташиного польоту.

Ось чому компанія FlyTechnology підготувала для вас унікальну пропозицію! Найсучасніші дрони, найдосконаліші екшн-камери і стедіками стали відчутно доступнішими.

Зверніть увагу, що мова йде про дійсно реальні знижки, а не про ті випадки, коли перед розпродажем ціну спочатку підвищують, а потім знижують до колишнього рівня. FlyTechnology гарантує чесні умови покупки.

Особливої привабливості пропозиції від FlyTechnology додає той факт, що компанія зібрала під своїм крилом плеяду продукції вельми інноваційних та прогресивних брендів, кожному з яких за короткий час вдалося зайняти провідні позиції на ринку.

«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ фото 1«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ фото 1

Наприклад, китайська Autel Robotics була заснована лише у 2014 році, а вже встигла підкорити планету досконалістю своїх дронів EVO. На початку цього року компанія представила перший у світі складаний безпілотник EVO II, в якому інфрачервона камера поєднується з відеокамерою 8K. Чудовий привід поглянути на світ звисока і насолодитися неймовірним якістю і деталізацією картинки! Що ж, до мрії - рукою подати: цю модель, як і багато інших безпілотники серії EVO II, у період з 23 листопада по 6 грудня 2020 року можна буде придбати зі знижкою 6,7-10,1%.

«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ фото 2 1«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ фото 2

Ще молодша компанія Insta360, заснована у 2015 році, створює воістину інноваційні креативні інструменти - відеокамери, що знімають на 360 градусів. Вони дозволяють відобразити найяскравіші моменти у всій їхній повноті і різноманітті, не втачаючи жодної деталі. Тільки уявіть: ви зможете продемонструвати свої найефектніші трюки на сноуборді друзям і підписникам, здивувавши їх не тільки власною майстерністю, а й ракурсом зйомки! Переглядаючи відео, зняті з кутом огляду 360 градусів, особливо легко занурюєшся в приємні спогади. І зараз продукція Insta360 стала ще доступнішою - знижки становлять 11-12%, в залежності від моделі. Наприклад, модульну екшн-камеру Insta360 ONE R 1-Inch Edition, оснащену 1-дюймовим сенсором Leica для якісного відео і відмінних фотознімків,  в період з 23 по 30 листопада 2020 року можна придбати за 16 420 грн.

«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ фото 3 2«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ фото 3

Продукція компанії FeiyuTech не потребує окремої презентації: вона давно тішить шанувальників якісної відеозйомки відмінними стедікамами, що дозволяють досягти неймовірно плавного переміщення смартфона або камери. Зауважимо, що висока ефективність стедікамів FeiyuTech поєднується з доступною ціною. Так, модель АК4500, виконану з надлегкого алюмінієвого сплаву, оснащену потужним безщітковим двигуном нового покоління здатним витримати максимальне корисне навантаження у 4,6 кг, можна придбати за 15 800. А взагалі знижки на продукцію FeiyuTech сягають 16%, в залежності від моделі, але тільки у період з 23 листопада по 6 грудня.

«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ фото 4 3«ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ-2020»: ДЕ НЕДОРОГО ПРИДБАТИ КЛАСНУ ТЕХНІКУ фото 4

Важливо не тільки зняти ролик, а й ефектно його продемонструвати. Екран смартфона занадто малий, а телевізор в дорогу не візьмеш... Рішенням можуть стати компактні мобільні відеопроектори, якими славиться компанія XGIMI. Насправді це повноцінні комп'ютери, якими легко і просто управляти за допомогою спеціалізованої телевізійної версії Android. А про рівень продукції XGIMI вельми красномовно говорить факт співпраці з такими грандами, як Harman/Kardon, Texas Instruments, Baidu та Google.

Спеціально до Чорної п'ятниці проектори XGIMI стануть доступнішими на 5-7%, але тільки з 23 листопада по 6 грудня - не згайте нагоду придбати цікаву і модну альтернативу телевізору. Наприклад, XGIMI MoGo - перший у світі портативний телевізійний проектор для Android з вбудованими подвійними динаміками Harman/Kardon і акумулятором великої місткості - пропонується всього за 13 090 грн.

Ви вже готові до покупки, але бентежить неймовірно високий інтелект сучасної техніки? Що, якщо на вивчення пристрою доведеться витратити не один тиждень, і до свят ви їх не опануєте? Ваші тривоги будуть зайвими, якщо ви зупините вибір на компанії FlyTechnology. Вона пропонує не просто товар, як багато інтернет-магазинів, а й весь перелік супутніх послуг. Фахівці FlyTechnology безкоштовно і швидко навчать користуванню купленою технікою, якою б складною вона не була. Ви можете розраховувати навіть на пробний урок управління дроном!

Потрібні аксесуари? Немає проблем! В асортименті FlyTechnology знайдеться все, що потрібно. Обслуговування? Само собою зрозуміло! Швидке, якісне і з перших рук: у компанії FlyTechnology є власний сертифікований сервісний центр.

Поспішайте зробити правильний вибір flytechnology.ua!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах