Додаток Kasko2GO від СК «Універсальна» вже доступний українським водіям

Приложение Kasko2GO от СК «Универсальная» уже доступно украинским водителям - фото

Приложение Kasko2GO от СК «Универсальная» уже доступно украинским водителям - фото

Суспільство
04 грудня 2020 19:34

Сьогодні можна швидко і зручно купити якісну страховку за допомогою СК «Універсальна», адже тепер є сучасний мобільний додаток Universalna by Kasko2GO, завдяки якому КАСКО купити набагато простіше.

Головною особливістю даної програми є те, що її технології здатні проаналізувати поведінку водія на дорозі, а відповідно і дати прогноз, чи можливий страховий випадок.

Як і багато інших популярних додатків його можна завантажити в AppleStore або PlayMarket і особисто перевірити його в дії.

Додаток Kasko2GO від СК «Універсальна» вже доступний українським водіям фото 1Додаток Kasko2GO від СК «Універсальна» вже доступний українським водіям фото 1

Ось кілька цікавих особливостей, які сприяють меншим витратам на страхування, і роблять водієві простіше життя:

  1. Kasko2GO від СК «Універсальна» - це легко. Багато хто вважає, що страхування є досить складним процесом, який має безліч бюрократичних етапів. Також далеко не кожна людина розуміє ті страхові послуги, які пропонує страхова компанія. Завдяки додатку Universalna by Kasko2GO - можна максимально просто зрозуміти надану інформацію страхової компанії. Використовувати цю програму дуже просто, немає ніяких складнощів при реєстрації в ній. Додаток має спеціальні підказки, які допоможуть клієнту підібрати максимально вигідне рішення для страхування.
  2. Додаток Kasko2GO від СК «Універсальна» задіє штучний інтелект, який здатний оцінити стиль водіння водія. СК «Універсальна» розробила програму, щоб можна було спрогнозувати ймовірність настання страхового випадку, беручи до уваги такі чинники: як водій поводиться в потоці автомобілів, яка у нього реакція на зовнішні фактори, як часто він їздить за кермом і т.д. Додаток після кожної поїздки буде видавати статистику про характер їзди водія в потоці машин, та інформацію щодо можливих ситуацій, де він міг потрапити в ДТП або про можливі небезпеки з його участю.
  3. З додатком Kasko2GO від СК «Універсальна» можна застрахувати будь-який автомобіль віком до 15 років. Така особливість є тільки в додатку UNIVERSALNA by Kasko2GO, адже у інших програм страхування КАСКО приймаються автомобілі з віком максимум до 10 років.
  4. Використовуючи додаток UNIVERSALNA by Kasko2GO можна заощадити до 50% на страховці, адже все залежить від вашого стилю і манери водіння, а відповідно додаток згодом зможе підкоригувати дані і знизити вартість страховки. Така функція дозволяє водіям, які їздять акуратно, отримати суттєві знижки до 50% на відміну від водіїв лихачів.
  5. Купувати страховку через додаток Kasko2GO - фінансово вигідно. Встановлюючи додаток через смартфон вам не доведеться платити комісію страховим агентам. Також можна виплачувати КАСКО щомісяця, а при необхідності поліс можна призупинити, якщо в планах немає виїзду на автомобілі, а потім також легко відновити, без зайвих комісій та штрафів.

Додаток Kasko2GO від СК «Універсальна» вже доступний українським водіям фото 2 1Додаток Kasko2GO від СК «Універсальна» вже доступний українським водіям фото 2
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах