Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня (18-24 листопада)

Куди піти у Львові цього тижня (18-24 листопада): афіша подій

Куди піти у Львові цього тижня (18-24 листопада): афіша подій

Огляди
18 листопада 2019 12:51

До Львова цього тижня завітають з концертами українські і закордонні зірки. Запалювати можна буде також на тематичних вечірках під техно і хіти 90-х. Зокрема, у місті відзначатимуть День Гідності та Свободи, організуючи презентації, виставки, інсталяції та ходу. VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 18 по 24 листопада 2019 року, які неможливо проґавити.

Більше подій завжди є в розділі афіша Львова.


Концерт Степана Гіги

Концерт Степана Гіги у Львові

Концерт Степана Гіги у Львові

Народний артист України, музикант і композитор, улюбленець українських жінок Степан Гіга святкує ювілей. Сьогодні у творчому доробку Степана Гіги – низка студійних альбомів, куди ввійшли найкращі музичні композиції артиста. Його хіти стали справжніми шлягерами цілої епохи – уже кілька десятків років їх співають тисячі шанувальників по всій країні. Це пісні, які без жодних сумнівів можна зачислити до категорії тих, які можна слухати "non-stop", безперервно і щоразу відкривати для себе щось нове, розмірковуючи про глибинні цінності та філософію життя.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 18 листопада, 17:30

Ціна: від 240 гривень


Вечір Галицького кіно у Львівському Фотомузеї

Вечір Галицького кіно у Львівському Фотомузеї

Вечір Галицького кіно у Львівському Фотомузеї

"До добра і краси" — перший західноукраїнський повнометражний фільм, що вийшов 19 листопада 1938 року за сценарієм Романа Купчинського і Василя Софроніва (Левицького), режисер Юліан Дорош.  Розповідь "До добра і краси" – перший художній фільм Галичини. Розповідатиме Роман Метельський. Розповідь супроводжуватиметься слайдами і документами. Розповідь "Техніка аматорського кіно від 1930-их років і до кінця ХХ століття" буде підкріплена великою кількістю кінотехніки різних років. Її можна буде потримати в руках і зробити собі з нею знимку.

Де: Державний меморіальний музей Михайла Грушевського

Коли: 19 листопада, 16:00

Ціна: безкоштовно


День Гідності та Свободи у Львові

День Гідності та Свободи у Львові

День Гідності та Свободи у Львові

Під час святкування львів’яни зустрінуться з учасниками Майдану і вшанують пам’ять полеглих. Протягом двох двів буде доступний перегляд презентацій проектів, виставок та інсталяцій на тему. Студенти організують ходу в пам’ять про Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. І потім відбудеться мистецька акція "Музика Майдану". Музичні твори Майдану виконають на одному із символів "Піаніно" та в атмосфері Майдану згадають про початок Революції.

Де: м. Львів

Коли: 20 листопада, 19:00


Мультфільми під живу музику

Мультфільми під живу музику

Мультфільми під живу музику

Концерт, під час якого неможливо стримати усмішку ні дорослим, ні дітям. Відвідувачам покажуть сірого кота та коричневу мишу, які готові невтомно бігати, стрибати, боротися та веселити протягом концерту. Організатори підготували декілька крутих мультфільмів про Тома і Джеррі, які будуть супроводжуватися піаністом. Молодий музикант виконає твори, що не лише відповідатимуть загальному настрою концерту, але і допоможуть зануритися в яскраву атмосферу безтурботного дитинства.

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 20 листопада, 19:00

Ціна: 50 - 150 гривень


Концерт гурту Skillet "Victorious Tour"

Концерт гурту Skillet у Львові

Концерт гурту Skillet у Львові

Victorious – десята студійна платівка у дискографії Skillet, яка стабільно поповнюється з 1996 року. Victorious – важливе надбання для Skillet, оскільки Джон і Корі серйозно взялися за продюсування своїх пісень. За словами фронтмена, гурт хотів продовжити позитивну лінію попереднього альбому Unleashed. З Victorious група продовжувала досліджувати інші музичні території і досліджувати власний звук.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 19 листопада, 20:00

Ціна: 990 - 1990 гривень


Концерт гурту Бумбокс

Бумбокс у Львові

Бумбокс у Львові

Цієї осені Бумбокс починає наймасштабніший український тур гурту за останні три роки. Тур під назвою "Таємний код".  Записаний в Україні, Франції та Сполучених Штатах Америки. В процесі його створення з гурту пішли гітарист і басист. Альбом з двох частин, в якому вперше за 15 років існування гурту Бумбокс буде більше 11 пісень. Три з них добре тобі знайомі й стали суперхітами: "Безодня", "Твій на 100%" і "Тримай мене". "Таємний код: Рубікон".

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 21 листопада - 22 листопада, 19:00

Ціна: 390 - 990 гривень


Концерт гурту Karna

Карна у Львові

Карна у Львові

Головні метал-хітмейкери країни будуть не тільки палити на сцені, а й об'єднають всіх любителів рок-н-ролу в великий всеукраїнський аркан. На концерті звучатимуть Party на Прикарпатті, ВІТРОЛА, Прометей і багато нових гуцулметал-бойовиків.

Де: !FESTrepublic

Коли: 22 листопада, 19:00

Ціна: від 290 гривень


Вечірка F*CKING '90S

Вечірка F*CKING '90S

Вечірка F*CKING '90S

Львів’янам пропонують згадати свою молодість або поринути у юність батьків. По дрес-коду, підказують організатори, буде доречно одягнути старенькі джинси "варьонки" та позичити чудернацький піджак і сусіда.  Кращі саундтреки 90-х врубають: Machitas, T-One, D Onyx, Rude.

Де: !FESTrepublic

Коли: 22 листопада, 22:00

Ціна: 90 - 200 гривень


Вечірка "ТехноЕтноСпорт"

Вечірка

Вечірка "ТехноЕтноСпорт"

Розпрягайте хлопці коней, та гайда розминати колінні суглоби. Щось абсолютно нове в найконсервативніших студентських масах Львова. Поєднання того, що найбільш корисне: Техно, Етно, Спорт.

Де: Котельня Ruїn Bar

Коли: 22 листопада, 22:00

Ціна: від 70 гривень


Концерт Lemkovyna-Lem

Концерт Lemkovyna-Lem

Концерт Lemkovyna-Lem

Поєднання інструментів, візуальний супровід почутого через відеоарт, поєднання унікальних голосів — все це разом забере слухача у світи, які дарує справжня пісня. “Lemkovyna-Lem”  використовує пісні та музику, що випливають із традицій лемківського регіону та інноваційно перекладає їх на сучасну мову. В ньому, перш за все, беруть участь артисти, які надихають традиційну музику, та представники сучасної музики.

Де: Lem Station

Коли: 24 листопада, 20:00

Ціна: 150 - 450 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах