Фотофакт: ще одна вулиця у Львові повністю перекрита сміттям

Новина - Події - Фотофакт: ще одна вулиця у Львові повністю перекрита сміттям

Новина - Події - Фотофакт: ще одна вулиця у Львові повністю перекрита сміттям

Події
01 червня 2017 11:45

Вранці 1 червня вул. Шараневича, що у Залізничному районі Львова, місцеві мешканці заблокували сміттям. Фотографії із закиданою вулицею, через яку заблокований проїзд, виклали на сторінці Варти-1.

Зазначимо, що вулиця Шараневича розташована неподалік головного залізничного вокзалу. Також поруч розташовані Галицький та Сихівський районні суди.

Фотофакт: ще одна вулиця у Львові повністю перекрита сміттям фото

Мешканці вулиці стверджують, що вночі сміття горіло. Однак речник ДСНС Львівщини Віталій Туровцев уточнив ZAXID.NET, що за цією адресою підрозділи пожежників не виїжджали.

Фотофакт: ще одна вулиця у Львові повністю перекрита сміттям фото 1

Близько 09:00 вулиця проїзна, уточнила ZAXID.NET речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, однак сміття лише розсунули і зараз воно лежить на тротуарах.

Голова Залізничної районної адміністрації Галина Гладяк розповіла ZAXID.NET, що дорогу від сміття розчистили комунальники. Зараз чекають, коли звільниться машина перевізника AVE, який обслуговує цю вулицю, і прибере сміття з тротуарів. За словами Галини Гладяк, відходи на сміттєвому майданчику не вивозилися 4 дні. Зараз у Залізничному районі не вивезено сміття з восьми майданчиків.

За інформацією мерії, станом на ранок сміття у Львові не вивезено сміття з 310 контейнерних майданчиків. Це 25% від загальної кількості.

Нагадаємо, до схожих акцій протесту вже вдавалися мешканці декількох вулиць у Львові. 22 травня на вулиці Кондукторській збудували зі сміття імпровізовану барикаду. А 30 травня мешканці вул. Варшавської перекрили проїжджу частину, вимагаючи очистити переповнені сміттєві майданчики.

Дивись ще: 

Як поїде: від сьогодні у Львові змінюється маршрут одного з автобусів

Коли включать: частина Львова залишилася без води

У Львові оголошено жалобу: помер Любомир Гузар

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах