Голодування, опіки, побої: на Закарпатті жінка катувала прийомну дитину

Новина - Події - Голодування, опіки, побої: на Закарпатті жінка катувала прийомну дитину

Новина - Події - Голодування, опіки, побої: на Закарпатті жінка катувала прийомну дитину

Події
18 липня 2017 11:28

Хлопчик розказав поліції жахливу історію про свою нову сім'ю, де його постійно били, лякали та замикали вдома.

У Нацполіції Закарпаття кажуть, що вже повідомили жительці Ужгорода про підозру у вчиненні аж трьох кримінальних злочинів: нанесенні ушкоджень різного ступеня важкості та катуванні.

- Багатодітна ужгородка взяла під опіку п’ятьох дітей із однієї родини. У чотирьох дівчаток та хлопчика померли батьки, і до того, як потрапти в сім’ю підозрюваної, діти жили у Перечинській школі-інтернаті, - інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області. 

За словами сусідів, вони помітили, що прийомна мати ненавидить 9-річного хлопчика, який часто приходив до школи із побоями. Однак, перевірки соціальних служб та з навчального закладу не виявили порушень, поки одного разу дитина у важкому стані не потрапила в клінічний центр нейрохірургії та неврології Ужгорода.

- Дитину у центрі оглянути та виявили на тілі сліди серйозних побоїв, опіків, та інтоксикацію організму. Прийомна мама пояснила лікарю, що дитина впала у ванній. Медики в цю історію не повірили та забрали хлопчика в реанімацію. Там дитина все розповіла дорослим, - звітують у поліції. 

Розповідь хлопчика шокувала лікарів: його били ременем із залізною пряжкою та пластмасовою вішалкою, морили голодом, прив’язували скотчем, катували розпеченою ложкою.

Одразу після цього, ще у липні 2016 року, підозрювана відмовилася від хлопчика, над яким чинила насильство, а 13 червня 2017 року відмовилася і від його сестри.

Вчора багатодітній ужгородці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 ККУ, ч. 2 ст. 125 ККУ та ч. 1 ст. 127 ККУ. Доки тривало слідство, вона встигла народити ще одну дитину, а тим часом хлопчик перебуває у Перечинській школі-інтернат. 

Дивись ще: 

Як долучитись: середньовічний фестиваль "Ту Стань!" шукає волонтерів

Що сталося: стала відома причина маштабної пожежі в центрі Львова

Вундеркінд: хлопець з Львівщини склав ЗНО з математики та фізики на 200 балів кожне

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах