Відеофакт: львівські рятувальники зняли з даху потяга уражену струмом 20-річну туристку

У Львові з даху товарного вагону рятувальники зняли уражену струмом 20-річну дівчину. Фото умовне.

У Львові з даху товарного вагону рятувальники зняли уражену струмом 20-річну дівчину. Фото умовне.

Події
13 грудня 2018 18:49

У Львові з даху товарного вагону рятувальники зняли уражену струмом 20-річну дівчину. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Головного управління Державної служби із надзвичайних ситуацій у Львівській області. 

Виклик про те, що двоє молодих людей, уражених електричним струмом, лежать на даху вантажного потяга, рятувальники отримали 13 грудня о 14:22. Трагедія сталася на вулиці Механічній, що біля залізничної станції Підзамче.

"Хлопець самостійно спустився, а дівчину рятувальники за допомогою нош зняли з даху вагона та передали медикам. Медики оглянули потерпілих на місці та госпіталізували у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню в стані середнього ступеня важкості", - йдеться у повідомленні. 

За інформацією лікарів, дівчина, найімовірніше, вхопилася за провід. Хлопець безпосереднього контакту з дротами не мав, постраждав від так званої вольтової дуги.

Головний лікар Восьмої клінічної лікарні Львова Василь Обаранець повідомив, що юнак отримав легкі ушкодження обличчя і перебуває в опіковому центрі. Дівчину з важкими травмами забрали до реанімації. Струм пройшов через її праву руку, вийшов через ліву стопу. Тож пацієнтка має ураження м'яких і нервових тканин, є підозра на перелом кісток. Медики борються за її життя.

Відомо, що дівчина – студентка з Івано-Франківської області, хлопець – родом із Сумщини. Ймовірно, що трагедія сталася під час спроби зробити селфі.

ДИВИСЬ ЩЕ:

У погоні за кадром: скільки львів’ян загинули під час селфі

Пів Львова бачили, а батьки – ні: поліція розшукала 12-літніх руферів, відео яких збурило мережу

Відео — страшно глянути: малі руфери видерлись на дах львівської багатоповерхівки

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах