Без пересадок: Львівщину з Прагою з’єднає прямий потяг

Із Мостиськ запустять прямий потяг до Праги

Із Мостиськ запустять прямий потяг до Праги

Події
23 сiчня 2019 09:02

Із Мостиськ, що на Львівщині, запустять прямий потяг до Праги. Чеський перевізник Leo Express планує запустити поїзд через Краків. Про це повідомляє польське видання Rynek Kolejowy.

За попередньою інформацією, поїзд почне курсувати з 11 грудня 2019 року.  До 10 грудня 2024 року він буде їздити чотири рази на день за маршрутом Прага – Медика (державний кордон) – Прага щодня.

Запустити такий поїзд вирішили через інтерес до транспорту з України на захід та доповнення транспорту на маршруті Прага – Львів.

Перевізник ще повинен вирішити енергетичні питання із українського боку та домовитись із прикордонними службами. Паспортний контроль планують проводити безпосередньо у вагонах, за прикладом інтерсіті "Київ – Перемишль".

Згідно з розкладом, поїзди вирушатимуть із Праги о 08:09, 10:09, 12:09 і 16:09 і прибуватимуть до Кракова через 6 годин 40 хвилин, а до Перемишля – ще за 2 години 41 хвилину. До кордону в Мостиськах потяг прибуватиме ще за 34 хвилини. Загалом, час у дорозі з Праги до Мостиськ становитиме 9 годин 45 хвилин. Дорогою поїзд зупинятиметься на станціях Бохня, Тарнув, Дембіца, Жешув, Пшеворськ, Перемишль і Медика. Назад із Мостиськ потяги вирушатимуть о 23:16, 01:38, 6:38 і 09:38. Вартість квитків поки що не називають.

Нагадаємо, з 20 грудня "Укрзалізниця" запустила новий поїзд Львів – Перемишль. Він курсуватиме протягом усього року у дні підвищеного пасажиропотоку. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вагон для самотніх: у потязі "Ужгород-Лисичанськ" виявили дірку для підглядання

Відеофакт: пасажири потяга "Львів-Київ" влаштували самосуд "зайцям"

Комфорт, стандарт та економ: львів'яни зможуть обирати в якому потязі їхати

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах