Плюс дві: у яких школах Львова призупинили навчання

У яких школах Львова призупинено навчання станом на 19 лютого.

У яких школах Львова призупинено навчання станом на 19 лютого.

Події
19 лютого 2019 09:36

З вівторка, 19 лютого, через грип і кір тимчасово призупинили навчання у ще двох школах Львова. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Йдеться про СЗШ №63 та ЗЗСО №87 імені Ірини Калинець.

"У цих школах кількість відсутніх на заняттях дітей перевищує 20%. Попередньо, заняття мають відновитись наступного понеділка", – йдеться у повідомленні.

Додамо, що станом на сьогодні призупинено навчання також у ліцеї "Інтелект", СЗШ №95, СЗШ №47, СЗШ №52, СЗШ №93, СЗШ №29, а до 20 лютого (включно) – у гімназії "Престиж". Також до 22 лютого (включно) призупинено навчання у 1-Б класі СЗШ №48.

Нагадаємо, у січні 51-річний мешканець Мостиського району помер від пневмонії, спровокованої вірусом грипу типу А. У лютому від грипу померла 66-річна жінка. Третьою жертвою грипу на Львівщині цього року стала 53-річна мешканка Стрийського району.

Щодо кору, то ситуація у Львові та області також невтішна. На початку року п'ятеро немовлят захворіли на кір через кілька днів після народження. Хвороба передалась дітям від хворих мам. Дітей госпіталізували з ускладненням — пневмонією, яке провокує кір. Де заразилися жінки — невідомо. Через кір у місті заборонили партнерські пологи та вільне відвідування вагітних і породіль. 18 лютого стартувала кампанія з масової вакцинації дітей, але у Львові лише 10% батьків дали згоду на це.

Додамо, що 15 січня від ускладнень кору померла 36-річна львів’янка. Серед дорослих це перший летальний випадок на Львівщині спровокований кором. Через величезну кількість хворих на кір лікарні у Львові переповнені.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Трагедія у фітнес-центрі: у львівському басейні помер чоловік

У Львові після укусу малярійного комара помер бізнесмен

Була єдиною донькою: тато загиблої розповів подробиці смерті молодих киян у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах