Як покарали мешканця Львівщини, який шантажував екс-дружину сімейним порно

Суд звільнив від відповідальності чоловіка, який шантажував екс-дружину сімейним порно. Фото умовне.

Суд звільнив від відповідальності чоловіка, який шантажував екс-дружину сімейним порно. Фото умовне.

Події
11 березня 2019 16:28

Миколаївський райсуд Львівської області звільнив від відповідальності 31-річного чоловіка, який надсилав своїй колишній дружині, її сім'ї, подрузі та новому партнеру інтимні відео. Про це пише zaxid.net.

Як відомо з судових матеріалів, майже три роки тому чоловік записав п'ятихвилинне сімейне порно. Дружина була не проти. Проте невдовзі подружжя розбіглося, а ще за рік чоловік не придумав нічого ліпшого, як надіслати колишній дружині, її матері, братам, подрузі та новому чоловіку у Viber фрагменти з цього відео. На суді чоловік пояснив, що таким чином хотів помститись екс-дружині за розлучення.

Щоправда версія його колишньої була дещо іншою. Жінка розповіла, що насправді він ще восени 2017 року почав шантажувати її цими відео, вимагаючи повернути все спільно нажите майно. Після того, як вона повернула все, що потрібно було, чоловік деякий час не виходив на зв'язок, але вже у квітні 2018 року написав, що все одно розповсюдить це відео. Після того він і справді почав систематично розсилати сімейне порно сім'ї екс-дружини.

Коли ж правоохоронці почали розслідування цієї справи, то він повністю визнав свою вину і пішов на угоду з прокурором, що дозволило відбутися доволі незначним покаранням – всього півтора роки умовно замість більш, як трирічного ув'язнення. Окрім цього він має ще також відшкодувати 20 тисяч гривень витрат на залучення експертів для аналізу домашнього відео.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Веб-моделі — студентки: у Львові викрили мережу порностудій

Вставай за права жінок: центром Львова розгулює гігантський пеніс

Отримали виклик про зґвалтування: львів’янка заховала коханця в шафі й натравила на копів пса

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах