Поплакала і стоп: на Львівщині священник зняв кліп про аварійні дороги

На Львівщині священник зняв кліп на пісню «Плакала». Фото: скріншот з відео

На Львівщині священник зняв кліп на пісню «Плакала». Фото: скріншот з відео

Події
20 березня 2019 14:14

На Львівщині місцеві мешканці зняли кліп про аварійний стан дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки.  Автором ідеї став священик УГКЦ отець Роман. Таким чином він хоче привернути увагу влади до необхідності її капітального ремонту.

Мешканці записали кавер на популярну пісню "Плакала" українського гурту Kazka. Ідея зняти відео про аварійну дорогу, якою користуються мешканці 11 сіл, належить священику УГКЦ отцю Роману, який служить у трьох місцевих селах (Мшанець, Галівка, Плоске), повідомляє zaxid.net.

"Це крик про порятунок цих сіл, бо, на жаль, через відсутність комунікації, відсутність дороги, ті села вимирають", – розповів отець Роман.

Текст для відео написала дружина священика Наталія. За словами отця Романа, протяжність дороги Мшанець – Стрілки становить 18 кілометрів, з яких 15 перебувають у аварійному стані.

Він зазначає, що мешканці неодноразово звертались до місцевих та обласних чиновників з проханням її відремонтувати, однак на їхні звернення ніхто не реагує. Тому жителі сіл хочуть публічно заявити про аварійну дорогу. 19 березня мешканці також зареєстрували петицію на сайті Кабміну з вимогою проведення капітального ремонту дороги Мшанець – Стрілки. Зараз схожу петицію також реєструють до Львівської облради.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пісня буде поміж нас: серед львівських школярів оголосили конкурс кліпів

У мережу виклали унікальне архівне відео Львова 60-х років

Відео дня: італієць зняв кліп про львівські маршрутки

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах