Парасолю носи з собою: якою буде погода у Львові цього тижня

Синоптики розповіли, якою буде погода у Львові цього тижня

Синоптики розповіли, якою буде погода у Львові цього тижня

Події
22 квiтня 2019 10:45

Цього тижня погода буде тішити львів'ян помірною температурою і стабільністю. Синоптики прогнозують теплі дні. Однак, як повідомляє сайт Sinoptik.ua, подекуди буде падати дощ, тому VG Львів не рекомендує закидати парасолю на антресолі.

У понеділок, 22 квітня, у Львові прогнозують ясний день, однак ввечері небо затягнеться хмарами. Температура повітря вдень сягне позначки +16 градусів тепла.

У вівторок, 23 квітня, прогнозують ясну та сонячну погоду, яка ввечері може змінитися похмурою. Температура повітря коливатиметься від +7 до +16 градусів тепла.

У середу, 24 квітня, похмура погода триматиметься у Львові від ранку і до кінця дня. Без опадів. Температура коливатиметься від +9 до +17 градусів тепла.

У четвер, 25 квітня, ранкових хмар львів’янам не варто боятися, вони не протримаються довго. У другій половині прогнозують ясну погоду і без опадів. Температурний максимум сягатиме +21 градус тепла.

У п’ятницю, 26 квітня, хмари над Львовом то нависатимуть, то розсіюватимуться. Опадів не передбачають, а температура коливатиметься від +11 до +24 градусів вище нуля.

У суботу, 27 квітня, весь день у Львові буде похмуро і ввечері можливий дрібний дощ. Температура повітря становитиме +13-18 градусів тепла.

У неділю, 28 квітня, увесь день у Львові протримається хмарна погода. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температру повітря коливатиметься між позначками +10 та +13 градусів тепла.

ПРогноз погоди у Львові на 22-28 квітня 2019 року. Скріншот сайту Sinoptik.ua

Прогноз погоди у Львові на 22-28 квітня 2019 року. Скріншот сайту Sinoptik.ua

ДИВИСЬ ЩЕ:

Прикрась свій Інстаграм: 7 місць Львова, де квітнуть сакури і виходять гарні фото

Як доїхати: біля Львова заквітла долина "чорних" тюльпанів

Що накоїв ураган у Львові: фото, відео

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах