Модні покази, майстер-класи і сухий закон: у Львові відкрили Великодній ярмарок

У Львові відкрили Великодній ярмарок.

У Львові відкрили Великодній ярмарок.

Події
22 квiтня 2019 13:58

У Львові відкрили традиційний Великоній ярмарок. Працюватиме він до 12 травня на проспекті Свободи. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Дерев’яні будиночки "вишикувалися" у два ряди на центральній пішохідній алеї – від пам’ятника Тарасу Шевченку до Оперного.

У робочі дні ярмарок працюватиме з 1:00 до 22:00, у вихідні та святкові дні – з 10:00 до 23:00.

Упродовж усієї роботи ярмарку львів’ян та гостей міста запрошують відвідати Великодню майстерню, де кожен охочий зможе стильно задекорувати власний святковий кошик або ж придбати вже готовий, оздоблений флористами-фахівцями. Окрім того, можна буде взяти участь у безкоштовних майстер-класах із писанкарства, гончарства та виготовлення ляльок-мотанок.

Для поціновувачів кулінарії та цікавих старовинних рецептів 27 квітня о 13.00 проведуть майстер-клас із випікання паски на площі перед Львівською оперою. Проводитиме його фіналістка проекту "Майстер Шеф" Наталія Петрик, а допомагатимуть їй вихованці Родинного дому "Покрова".

Розважатиме гостей Великоднього ярмарку у Львові співачка Софія Федина.

Розважатиме гостей Великоднього ярмарку у Львові співачка Софія Федина.

28 квітня о 13.00 відвідувачів ярмарку вітатимуть з Великоднем уже звичним театралізовано-інтерактивним дійством, яке ознайомить присутніх зі стародавніми великодніми традиціями, а співачка Софія Федина з усіма охочими водитиме гаївки довкола писанки.

Шанувальники української вишивки зможуть отримати справжню насолоду, відвідавши II Ethno Fashion Day 5 травня, організований у співпраці з організаторами фестивалю "Лудинє". Буде представлений не лише автентичний унікальний одяг, а й сучасне дизайнерське вбрання в гуцульському стилі. Моделі презентуватимуть вишивку під живий музичний супровід колоритного карпатського гурту. Можна буде не лише подивитись на одяг, а й придбати його — у спеціально облаштованому шоурумі, що працюватиме впродовж 5?6 травня.

Організатори наголошують, що цьогоріч на ярмарку не продаватимуть алкоголь, слабоалкогольні напої та пиво. Причина нововведення – нещодавно у Львові заборонили продаж алкоголь і пиво у кіосках. Натомість тут можна придбати цікаві великодні сувеніри, вироби народних майстрів, смаколики до великоднього столу.

Схема Великоднього ярмарку у Львові 2019.

Схема Великоднього ярмарку у Львові 2019.

Нагадаємо, скільки українці відпочиватимуть у 2019 році: перелік вихідних.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не пропусти: львів’ян кличуть на фестиваль величезних писанок

Прикрась свій Інстаграм: 7 місць Львова, де квітнуть сакури і виходять гарні фото

Як доїхати: біля Львова заквітла долина "чорних" тюльпанів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram


 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах