Shell запрошує всіх водіїв зібрати ексклюзивну колекцію моделей мотоциклів Ducati

Shell відзначає 20 успішних років партнерства з Ducati і запрошує всіх водіїв зібрати ексклюзивну колекцію моделей мотоциклів Ducati.

Shell відзначає 20 успішних років партнерства з Ducati і запрошує всіх водіїв зібрати ексклюзивну колекцію моделей мотоциклів Ducati.

Події
25 червня 2019 11:34

Цього року Shell відзначає 20 років легендарної співпраці з Ducati у рамках одного із найуспішніших технічних партнерств у світі авто- і мотоспорту. З цієї нагоди компанія запрошує всіх водіїв взяти участь у спеціальній акції – "Збирай Ducati на Shell".

З 19 червня і до 11 вересня 2019 р. всі фани паливно-мастильних матеріалів Shell, а також ті, хто захоплюється швидкістю і потужністю мотоциклів Ducati, мають змогу не лише особисто відчути якість пального і олив Shell, але і стати власниками ексклюзивної колекції із шістьох унікальних моделей мотоциклів Ducati.

Для того, щоб отримати один такий мотоцикл зі знижкою, достатньо: 

а) 1-ї заправки будь-яким пальним від 25 літрів, включно з Shell V-Power (окрім Power Gas, за умови заправки яким така змога відкривається після 3-ї заправки); і

б) наявності зареєстрованої SMART картки Shell.

Купівля будь-якого іншого товару на АЗС Shell на суму від 150 грн також дає можливість взяти участь в акції "Збирай Ducati на Shell"*.

Shell запрошує всіх водіїв зібрати ексклюзивну колекцію моделей мотоциклів Ducati фото

Shell запрошує всіх водіїв зібрати ексклюзивну колекцію моделей мотоциклів Ducati фото 1Shell запрошує всіх водіїв зібрати ексклюзивну колекцію моделей мотоциклів Ducati фото 2

* Детальна інформація про Акцію розміщена на сайті http://shellsmart.com.ua/, а також за телефоном гарячої лінії Організатора Акції: 0 800 500 423 (дзвінки зі стаціонарних телефонів на території України не тарифікуються. Дзвінки з мобільних телефонів – згідно тарифів вашого оператора).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах