Дешеве пиво і сухе вино: Львів очолив рейтинг туристичних міст світу

Львів очолив рейтинг туристичних міст, складений сервісом бронювання тимчасового житла Airbnb і Post Office Travel Money.

Львів очолив рейтинг туристичних міст, складений сервісом бронювання тимчасового житла Airbnb і Post Office Travel Money.

Події
20 серпня 2019 14:08

Львів очолив рейтинг туристичних міст, складений сервісом бронювання тимчасового житла Airbnb і Post Office Travel Money, де мешканці Великобританії найчастіше бронювали житло минулого року.

Автори дослідження порахували, скільки в середньому коштує коротке перебування в тому чи тому місті. Тут враховували вартість пляшки ігристого вина, вечерю із трьох страв для двох з пляшкою домашнього вина, коктейлі для двох, легкий перекус, проїзний на день у міському транспорті, трансфер з аеропорту та назад, прокат велосипеда на день та відвідування екскурсій і музеїв, а також дві ночі розміщення у помешканні, знайденому через Airbnb. У місті Лева пара туристів витрачає на це 137,42 фунтів стерлінгів (орієнтовно 4219 гривень).

Цікаво, що Львів – єдине українське місто, яке потрапило до рейтингу. На другому місці – Тірана, Албанія (153,43 фунти), Катовіце, Польща (191,72 фунт), Кошице, Словаччина (195,52 фунтів), Каунас, Литва (236,79 фунтів), Анталія, Туреччина (245,57 фунтів), Барі, Італія (294,38 фунти), Москва, Росія (336,26 фунтів), Лісабон, Португалія (378,12 фунтів) та Алкмар, Нідерланди (409,69 британських фунтів).

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах