Відео: студенти львівського училища жорстоко побили другокурсників

У Львівському профучилищі старшокурсники били молодших учнів

У Львівському профучилищі старшокурсники били молодших учнів

Події
18 вересня 2019 09:39

У Львівському вищому професійному училищі технологій та сервісу, що на вулиці Кривоноса, старшокурсники били молодших учнів. Відео знущань потрапило до рук небайдужих і викликало обурення.

На відео, учні третього курсу, що навчаються на кухарів-кондитерів, виламали двері у кімнаті другокурсників і почали лупцювати усіх прямо в ліжках. Побиття знімали на два телефони. Подія сталась ще минулого тижня, пише zaxid.net.

За словами хлопця, який знімав відео, третьокурсники випили і вирішили помститись за якусь образу.

"Я лежав, до мене прийшли, щоб я йшов бити другий курс, я сказав, що я їх бити не буду. Вони почали мене бити, сказали, якщо я їх не буду бити, то мені буде "хана". Я відмовився, отримав і вони сказали, що, якщо я зніму відео, то вони мене не будуть чіпати. Я зняв відео і вони мене не чіпали", – розповів один з очевидців побиття.

За словами активістів, побиті не йдуть на контакт, бо залякані. Відтак, небайдужі вирішили звернутися до адміністрації закладу. Однак і там вони підтримки не отримали.

Натомість у дирекції училища запевняють, що на скандал реагують. Троє нападників – із Рівненщини, Бродів та Закарпаття – уже не вперше порушують дисципліну. Та з гуртожитка обіцяють виселити усіх: і тих, хто бив, і тих, кого лупцювали.

"Сильних ушкоджень немає. Батьки не хотіли знімати побої, хоч ми пропонували. Один хлопчик мав синець під оком, інший – подряпане лице. На сьогоднішній день вони усі виселені з гуртожитку і будемо приймати рішення педагогічної ради стосовно їх подальшого перебування в училищі", – повідомила виконуюча обов'язки директорки училища Оксана Чайковська.

У Львівській обласній адміністрації обіцяють провести службове розслідування, зокрема і щодо роботи педагогів.

Батьки побитих хлопців до поліції не звертались.

Наразі в училищі спілкуються із батьками хуліганів та постраждалих. Жертви булінгу тимчасово припинили навчання і поїхали додому. Чи виключати нападників із навчального закладу педагогічна рада вирішуватиме вже у середу або четвер.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах