Осіннє рівнодення 2019: що прогнозують львів'янам астрологи

Цього року рівнодення випадає на 23 вересня.

Цього року рівнодення випадає на 23 вересня.

Події
23 вересня 2019 09:10

Цього року осіннє рівнодення припадає на перший день тижня — понеділок, 23 вересня. Саме у цей день, кажуть астрологи, приходить астрономічна осінь. Після рівнодення літня погода залишиться хіба у спогадах.

За інформацією slovofraza.com, день осіннього рівнодення Сонце перейде у знак Терезів. Таке становище позитивно позначається на настрої людей і на везінні в цілому.

Окрім цього, у цей день Сонце опиниться у біквінтилі з Ураном. Це сприятливо повпливає на творчий розвиток, що добре поєднується з енергією Терезів і стихією Повітря. Цей день може стати доленосним для більшості з нас, але ніхто не знає, кому посміхнеться везіння.

За словами астрологів, деяким людям пощастить, тому що їм вдасться подолати проблеми проблеми, причому без докладання якихось зусиль. У цей день необхідно невпинно шукати себе і прислухатися до інтуїції, бо вона загостриться. Також астрологи рекомендують провести цього дня генеральне прибирання та позбутися усього зайвого, звільнивши тим самим будинок від негативу. Не варто нести в новий період разом з собою старі речі. Це час очищення, виправлення, змін та щастя.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах