Подивився фільм: львів'янка знайшла повішеним свого 25-річного чоловіка

У Львові 9 жовтня виявили повішеним 25-річного львів'янина

У Львові 9 жовтня виявили повішеним 25-річного львів'янина

Події
10 жовтня 2019 09:19

У Львові 9 жовтня виявили повішеним 25-річного львів'янина. Біля нього знайшли записку, однак правоохоронці не розкривають її змісту.

Тіло молодого чоловіка на балконі орендованої квартири у багатоповерхівці на вулиці Рубчака виявила його дружина. Ввечері напередодні інциденту чоловіка бачили в кінотеатрі у ТРЦ Victoria Gardens, втім невідомо з ким він там був. Товариш самогубці розповів Zaxid.net, що той не мав проблем ні на роботі, ні в сім'ї.

"Я його бачив вчора і вдень, і ввечері – ніщо не видавало такого наміру. Люди, які з ним працюють, теж кажуть, що він весь час поводився нормально. Ввечері його помітили в кінотеатрі під час перегляду фільму "Джокер". З ким він там був, невідомо, міг бути й сам. Знаю, що фільм похмурий, може, це його підштовхнуло до вчинку. Зараз багато говорять про приховану депресію, при якій люди можуть на публіці нормально поводитися і навіть веселитись. Може, це було й у нього", – зазначив друг загиблого Сергій.

У поліції підтвердили факт самогубства 25-річного львів'янина. Правоохоронці припускають, що причиною самогубства міг стати сімейний конфлікт. Всі обставини трагедії з'ясовуються.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах