25-річного чоловіка, який нападав на жінок у Львові, відправили у психлікарню

25-річного чоловіка, якого затримали у Львові через кілька нападів на жінок,  помістили на лікування у психіатричну лікарню.

25-річного чоловіка, якого затримали у Львові через кілька нападів на жінок, помістили на лікування у психіатричну лікарню.

Події
04 грудня 2019 14:00

25-річного чоловіка, якого затримали у Львові через кілька нападів на жінок,  помістили на лікування в обласну психіатричну лікарню. Його точний діагноз встановлюють лікарі, пише zaxid.net.

Нагадаємо, 30 листопада на пішохідному у Львові молодий чоловік вдарив в обличчя 53-річну жінку, яка з песиком на руках переходила дорогу. Від удару вона впала і вдарилася головою об бруківку. 

Нападника затримали патрульні. "За фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до п’яти років. Проводиться досудове розслідування", – йдеться у повідомленні поліції.

Як стало відомо пізніше, того дня від молодика постраждала ще одна жінка, віком 58 років.

25-річного чоловіка, якого затримали у Львові через кілька нападів на жінок, помістили на лікування у психіатричну лікарню. Скріншот із відео.

25-річного чоловіка, якого затримали у Львові через кілька нападів на жінок, помістили на лікування у психіатричну лікарню. Скріншот із відео.

Оскільки затриманий поводився неадекватно і не міг пояснити свої дії, його доправили на лікування у Львівську обласну психіатричну лікарню. Поки що немає точної інформації про те, чи є нього якісь родичі та де саме він проживає, оскільки сам він не зміг цього повідомити. Попередньо відомо, що 25-річний Богдан Н. – колишній вихованець Лівчицької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату у селі Лівчиці Жидачівського району для дітей з порушеннями психофізичного розвитку.

Постраждалі внаслідок нападів жінки припускали, що чоловік був у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, оскільки він поводився неадекватно. Однак у поліції цю інформацію не підтверджують. Попередньо відомо, що нападник має ознаки розумової відсталості (олігофренії). Після офіційного оголошення підозри йому проведуть стаціонарну судово-психіатричну експертизу, яка встановить, чи він осудний чи ні.

Поліцейські просять звертатися інших жінок, які можливо також постраждали унаслідок дій Богдана Н., та запевняють: доки він буде становити небезпеку для суспільства, він перебуватиме в ізольованих умовах у психіатричному закладі.

Як стало відомо пізніше, того дня від молодика постраждала ще одна жінка, віком 58 років.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах