Йшов третій рік після ДТП: справу Петра Димінського передали до СБУ

Справу про смертельну аварію на Львівщині, у скоєнні якої підозрюють Петра Димінського, передали до СБУ.

Справу про смертельну аварію на Львівщині, у скоєнні якої підозрюють Петра Димінського, передали до СБУ.

Події
16 сiчня 2020 12:34

Справу про смертельну аварію у селі Ямельня на Львівщині, у скоєнні якої підозрюють львівського бізнесмена Петра Димінського, передали від Нацполіції до СБУ. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на матеріали суду.

Зазначається, що генпрокурор Руслан Рябошапка змінив підслідність справи ще 6 грудня 2019 року. Причини цього не повідомляються.

Нагадаємо, що 18 серпня 2017 року автомобіль Петра Димінського потрапив у ДТП, в результаті якої загинула молода жінка. Інформація про те, що був за кермом сам бізнесмен довго не була підтверджена. Провину за аварію взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Сам Петро Димінський 22 серпня того ж року виїхав закордон і не повертався в Україну. На початку грудня матір загиблої у ДТП з кортежем Димінського отримала компенсацію і відмовилась від претензій.

12 грудня 2017 року слідчі підтвердили участь Петра Димінського у смертельній ДТП, а 16 грудня поліція подала документи в Інтерпол для його розшуку. 1 лютого 2018 року Димінський "засвітився" у Туреччині, відвідавши тренування футболістів клубу "Карпати", почесним президентом якого він є. У серпні 2018 року матеріали щодо неправдивих свідчень учасників смертельної ДТП передали в суд.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах