Закатували жінку: чоловіки у масках увірвалися в будинок лісівника

Львівські поліцейські розшукують злочинців, які, увірвавшись у будинок, катували родину, вбили жінку, а тоді втекли. Фото умовне.

Львівські поліцейські розшукують злочинців, які, увірвавшись у будинок, катували родину, вбили жінку, а тоді втекли. Фото умовне.

Події
23 сiчня 2020 14:03

Львівські поліцейські розшукують злочинців, які, увірвавшись у будинок, катували родину, вбили жінку, а тоді втекли, заволодівши грішми. Зухвалий напад стався увечері 22 січня у Радехові. 

Як повідомили правоохоронці, у відділення поліції надійшло повідомлення про те, що близько 19.00 в один із будинків у райцентрі увірвались невідомі у масках, побили мешканців і втекли. Під час нападу у будинку перебувало п’ятеро людей — 61-річний чоловік, троє жінок віком 34, 59 та 87 років, а також двоє дітей віком 1 та 5 років.

У коментарі ZAXID.NET начальник Головного управління Нацполіції Львівщини Василь Віконський розповів, що напад стався на приватний будинок керівника Радехівського лісгоспу, коли вся сім'я перебувала вдома. Унаслідок розбою постраждала жінка, дружина лісівника, вона померла. Діти фізичних травм не отримали, але дуже перелякалися. Власника будинку забрала "швидка", він у тяжкому стані.

Яку суму грошей винесли розбійники з будинку лісівника не відомо. За попередньою інформацію, йдеться про кілька тисяч гривень і близько 500 доларів.

"За фактом слідчі слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України та за ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна відповідно", — йдеться у повідомленні.

У поліції запевнили, що до розкриття цього злочину долучили найкращих спеціалістів.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах