Не розгубилась: дівчина в масці пограбувала магазин білизни у Львові

Дівчина в масці пограбувала магазин білизни у Львові. Фото: ru.freepik.com (умовне).

Дівчина в масці пограбувала магазин білизни у Львові. Фото: ru.freepik.com (умовне).

Події
25 травня 2020 14:07

У Львові розшукують молоду брюнетку, яка пограбувала магазин жіночої білизни. Дівчина у масці поцупила купальник з нової колекції. Також вона планувала вкрасти жіночий костюм, але чомусь передумала.

Відповідні фото опублікувала власниця магазину. За її словами, інцидент стався у неділю, 24 травня.

У Львові розшукують молоду брюнетку, яка пограбувала магазин жіночої білизни. Фото: Варта 1.У Львові розшукують молоду брюнетку, яка пограбувала магазин жіночої білизни. Фото: Варта 1.

«Приблизно в 19.30 була здійснена крадіжка в магазині білизни за адресою: м. Львів, вул. Фурманська, 10. Фото і відео додаємо. Якщо Ви впізнали особу, або знаєте її місце перебування, повідомляйте за номером тел: 097-17-20-135 Ярослав. Або на 102», - йдеться у повідомленні.

У Львові розшукують дівчину, яка пограбувала магазин жіночої білизни. Фото: Варта 1.У Львові розшукують дівчину, яка пограбувала магазин жіночої білизни. Фото: Варта 1.

У коментарях під фото керівниця магазину розповіла подробиці зухвалого інциденту.

«Дівчина вкрала купальник нової колекції 2020 року. Перед тим, подивилася на бірку, вибрала свій розмір і вже його запхала у сумку. Ще хотіла вкрасти жіночий костюм, але продавець почала до неї говорити і вона передумала. Але, що важливо, костюм також був її розміру. Мала з собою велику сумку, яка була порожня. В сумку може поміститися дуже багато всього. Тобто дівчина ходить по магазинах і краде потрібні речі для себе, будьте обережні», - йдеться у повідомленні магазину.

Нагадаємо, у Львові банда ромів напала на жінку та викрала у неї ювелірні вироби і мобільні телефони.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах