Спалився у Facebook: мера Самбора оштрафували за порушення карантину

Мера Самбора оштрафували за порушення карантину. Фото: Самбірська міська рада

Мера Самбора оштрафували за порушення карантину. Фото: Самбірська міська рада

Події
17 липня 2020 12:47

Мера Самбора Юрія Гамара та керівницю міського відділу освіти Любов Войтко оштрафували за порушення карантину. Чиновники 14 липня влаштували урочисте відкриття нового приміщення управління освіти, де були присутні понад 30 осіб та священик, який освятив приміщення. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Інформацію про урочисте відкриття оприлюднили на сторінці Самбірської міськради у Facebook, де її помітили поліцейські.

Відділ освіти відкрили у приміщенні колишньої дитячої лікарні. На фотографіях видно, як в одній кімнаті зібралося понад три десятки людей без масок та дотримання дистанції.

Мера Самбора оштрафували за порушення карантину. Фото: Самбірська міська радаМера Самбора оштрафували за порушення карантину. Фото: Самбірська міська рада

«Правоохоронці виявили повідомлення про захід, проведений з порушенням карантинних вимог. Під час перевірки працівники Самбірського відділу поліції встановили, що захід відбувся 14 липня у місті Самборі. Присутні зібралися у закритому приміщенні без масок, не дотримувалися соціальної дистанції та інших карантинних обмежень», – повідомили у поліції.

На порушників склали протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 44-3 КУпАП - порушення правил щодо карантину людей. За це їм загрожує від 34 тисяч гривень штрафу.

Як пише ZAXID.NET, міський голова Самбора Юрій Гамар не отримував жодного офіційного документа на ознайомлення та не підписував жодного протоколу про порушення умов карантину.

«У нас відбулася розмова із поліцейськими. Але жодних протоколів про порушення умов карантину я не бачив і не підписував», – зазначив Юрій Гамар.

Далі матеріали про порушення передадуть до суду.

Нагадаємо, кабінет міністрів пропонує Верховній раді ввести штрафи для українців за перебування у громадських місцях і транспорті без масок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах