Що сталося: у Залізничний район з’їхалися поліцейські й рятувальники

Що сталося: у Залізничний район Львова з’їхалися поліцейські і рятувальники. Фото: поліція Донеччини (умовне).

Що сталося: у Залізничний район Львова з’їхалися поліцейські і рятувальники. Фото: поліція Донеччини (умовне).

Події
03 серпня 2020 15:36

У Залізничний район Львова з’їхалися поліцейські і рятувальники. Вулиці, прилеглі до Чоловського, перекрили. Водіям радять об’їжджати вказану територію і планувати маршрут заздалегідь. Читайте більше актуальних новин Львова за сьогодні.

Як повідомили очевидці у спільноті «Варта 1», у Львові погрожують підірвати суд. Приміщення суду, що на Чоловського, 2 оточила поліція. Перекрито вулиці Шараневича та Стороженка. На місце події прибули відповідні служби: правоохоронці, рятувальники, кінологи.

Що сталося: у Залізничний район Львова з’їхалися поліцейські і рятувальники. Фото: Варта 1.Що сталося: у Залізничний район Львова з’їхалися поліцейські і рятувальники. Фото: Варта 1.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, о 14:20 невідомий чоловік повідомив про замінування Галицького районного суду.

З приміщення евакуювали працівників та відвідувачів Галицького райсуду, а також Сихівського районного та Львівського окружного адміністративного суду, що розташовані за тією ж адресою. Загалом евакуювали близько 200 осіб. Правоохоронці обстежують будівлю та прилеглу територію.

Нагадаємо, у центрі Львова двоє нетверезих чоловіків побили патрульних. Поліція відкрила кримінальну справу. Одним із нападників виявився львів'янин, інший – киянин. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах