Дива трапляються: бабусю, яка чотири доби блукала у лісі, знайшли

Бабусю, яка чотири доби блукала у лісі, знайшли. Фото (умовне): pexels.com

Бабусю, яка чотири доби блукала у лісі, знайшли. Фото (умовне): pexels.com

Події
05 серпня 2020 15:52

На Львівщині 85-річну пенсіонерку розшукували у лісі протягом чотирьох днів. На щастя, жінку вдалося знайти живою і неушкодженою.

 Як повідомили у поліції Львівщини, 1 серпня до поліції звернувся житель Прикарпаття та повідомив, що його матір – 85-річна мешканка одного з сіл  Сокальського району, тривалий час не відповідає на телефонні дзвінки. Виявилося, що того дня літня жінка пішла з дому і не повернулась.

«До пошуків пенсіонерки залучалися оперативники, кінологи,  співробітники інших служб територіального підрозділу поліції, односельчани бабці, активісти, члени громадської організації ветеранів АТО», – повідомили правоохоронці.

Учора, 4 серпня, жінку знайшли здоровою та неушкодженою в лісі, за сім кілометрів від місця проживання. Переконавшись, що бабця не потребує  медичної допомоги, її доправили  додому. 

Син подякував поліцейським, та всім небайдужим, хто долучався до пошуків його матері, за допомогу. Фото поліціїСин подякував поліцейським, та всім небайдужим, хто долучався до пошуків його матері, за допомогу. Фото поліції

Нагадаємо, львівські правоохоронці розшукують 23-річну Лілію Клонцак.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах