У львівському автобусі на дитину впало розбите скло: фото

У львівському автобусі на дитину впало розбите скло. Фото: Львівська міськрада.

У львівському автобусі на дитину впало розбите скло. Фото: Львівська міськрада.

Події
19 жовтня 2020 13:58

У львівському автобусі на дитину впало розбите скло. На щастя, працівники відділу контролю «Львівелектротрансу» вчасно і компетентно надали домедичну допомогу хлопчику. Читайте всі львівські новини.

Неприємний інцидент трапився на вулиці Городоцькій. Там зіткнулися автобус і трамвай. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у автобусі пробило заднє скло, поруч із яким сидів 13-річний пасажир. Скло пвпало на дитину. 

У львівському автобусі на дитину впало розбите скло. Фото: Львівська міськрадаУ львівському автобусі на дитину впало розбите скло. Фото: Львівська міськрада

«За попередньою інформацією, водій автобусного маршруту № 184-А зачепив вікном дзеркало заднього виду трамвая, який курсував за маршрутом № 1", - йдеться у повідомленні.

Бригадир групи контролерів Андрій Фок, разом із колегами — Юрієм Габою та Володимиром Гринчишиним оперативно надали домедичну допомогу хлопчику. Вони обробили рану антисептичними засобами та заклеїли пошкоджену ділянку пластирем. Зв'язавшись із матір'ю школяра, працівники викликали йому таксі та привезли додому. На щастя, підліток не потребував госпіталізації.

У львівському автобусі на дитину впало розбите скло. Фото: Львівська міськрада.У львівському автобусі на дитину впало розбите скло. Фото: Львівська міськрада.

Додамо, у вересні цього року на території трамвайного депо, понад 200 працівників «Львівелектротрансу» навчалися надавати домедичну допомогу, за методичної підтримки тренувального відділу Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Раніше VG Львів писав про те, що 19 жовтня, на об’їзній Львова сталась смертельна аварія за участі трьох автомобілів. Внаслідок інциденту загинуло двоє людей, ще одна – травмована. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах