Карантин вихідного дня: що про це думає львівський мер

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував можливість введення карантину вихідного дня. Фото: ulvovi.info

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував можливість введення карантину вихідного дня. Фото: ulvovi.info

Події
10 листопада 2020 14:21

Мер Львова прокоментував можливість введення карантину вихідного дня. Він вважає, що це погана ідея, яка завдасть ще більшої шкоди та обурення серед людей. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За його словами, зараз жодних рішень немає, ніякої координації центральної влади з органами місцевого самоврядування сьогодні не відбувається.

«Я не думаю, що це добра ідея, знову зупинити все. Краще займатись просвітницькою роботою: щоб люди ходили в масках, щоб не організовували ювілеї та весілля. А коли хтось зайде в кафе і поп'є кави, де в закладі буде зайнято декілька столиків, то для пандемії це не має жодного значення, а якщо все закрити, то це бізнес може вбити», - зазначив мер.

Андрій Садовий наголосив, що ситуацію з коронавірусом контролюють. Ріст захворюваності є, але він стабільний.

«Цього року ми на медицину вже витратили 240 млн грн, в той час як з державного бюджету нам не дали жодної копійки. В нас навіть забирають кошти: в цей складний рік держава забирає з міста 595 млн грн. Тільки уявіть, скільки б користі принесли ці кошти, якби ми їх інвестували в медицину", — наголосив міський голова Львова.

Нагадаємо, станом на ранок 10 листопада у Львові лабораторно підтвердили 195 хворих на коронавірус. Ще 355 — у Львівській області. Водночас, у місті розгортають нове відділення для хворих на коронавірус.

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах