Великий сплеск: на Львівщині виявили рекордну кількість нових хворих на COVID-19

Великий сплеск: на Львівщині виявили рекордну кількість нових хворих на COVID-19. Ілюстрація: Vgorode

Великий сплеск: на Львівщині виявили рекордну кількість нових хворих на COVID-19. Ілюстрація: Vgorode

Події
25 листопада 2020 08:49

У Львівській області зафіксували суттєве збільшення нових хворих на коронавірус. Станом на 08.00 середи, 25 листопада, на Львівщині підтвердили 824 випадки COVID-19. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомив офіційний Телеграм-канал Львівської міськради "Львів VS коронавірус", на 25 вересня у Львівській області 42874 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. 1183 — летальні, 27590 — одужало.

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1557 ПЛР-тестів, з яких 824 – позитивні результати. Серед них – 388 мешканців Львова", – йдеться у повідомленні.

Великий сплеск: на Львівщині виявили рекордну кількість нових хворих на COVID-19Великий сплеск: на Львівщині виявили рекордну кількість нових хворих на COVID-19

Як повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, за добу на лікування у лікарні Львова поступило 40 пацієнтів, виписано — 33. У стаціонарах перебуває 577 пацієнтів, з яких у 391 — підтверджений коронавірус. В реанімації - 35 осіб, на апараті ШВЛ — 11 осіб.

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 95 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні — 88 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги — 274 пацієнти, у 5-ій лікарні — 99 пацієнтів, у 4-тій лікарні - 2 пацієнти, у міському пологовому будинку — 19 пацієнтів.

Нагадаємо, львівські лікарі отримали патент на лікування коронавірусу. Пульмонолог Анатолій Невзгода один із них. За його словами, невдовзі цей патент буде переоформлено на винахід. Це будуть ліки від COVID-19, які підуть у Європу.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах