Нова мітла: директоркою департаменту міської агломерації стала Наталія Алєксєєва

Нова мітла: директоркою департаменту міської агломерації стала Наталія Алєксєєва. Фото: Наталія Алєксєєва/Фейсбук

Нова мітла: директоркою департаменту міської агломерації стала Наталія Алєксєєва. Фото: Наталія Алєксєєва/Фейсбук

Події
14 сiчня 2021 14:56

Наталія Алєксєєва стала директоркою департаменту міської агломерації. Відповідне розпорядження сьогодні, 14 січня, підписав міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Як йдеться у повідомленні, з березня 2020 року Наталія Алєксєєва виконувала обов’язки директора департаменту міської агломерації та була призначена на посаду заступниці директора департаменту містобудування.

Що відомо про Наталію Алєксєєву

Директоркою департаменту міської агломерації стала Наталія Алєксєєва. Фото: Львівська міська радаДиректоркою департаменту міської агломерації стала Наталія Алєксєєва. Фото: Львівська міська рада

У 2000 році закінчила Львівський національний університет ім.І.Франка. юридичний факультет, спеціальність правознавство (диплом з відзнакою). У 2013 році — Львівський регіональний інститут Національної академії державного управління при Президентові України (спеціальність державне управління).

Перша робота — юристконсультант у ВАТ «Львівська тютюнова фабрика».  Потім — міська рада. Працювала в управлінні «Секретаріат ради» (головний спеціаліст — начальник експертно-аналітичного відділу — заступник начальника управління). З вересня 2016 року до серпня 2019 року працювала в Апараті Верховної Ради України. 2019-2020 роки — заступник начальника управління — начальник відділу обліку та контролю за вивезенням відходів управління оперативного поводження з відходами департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради за строковим трудовим договором (контрактом). 2020 рік — заступник директора департаменту містобудування Львівської міської ради, за строковим трудовим договором (контрактом). 11 березня 2020 року Наталію Алєксєєву призначено на посаду заступника директора департаменту містобудування Львівської міської ради, як переможця проведеного конкурсу. 26 березня 2020 року на неї  покладено виконання обов’язків директора департаменту міської агломерації Львівської міської ради.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах