Корпорація Нерухомості РІЕЛ розказала, що попит на житло у Львові росте

Корпорація Нерухомості РІЕЛ розказала, що попит на житло у Львові росте.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ розказала, що попит на житло у Львові росте.

Події
27 сiчня 2021 13:39

Львів входить у ТОП-5 найкомфортніших міст України для проживання, а в 2020 році він посів третє місце після Хмельницького та Києва. Не дивно, що попит на нерухомість у місті Лева теж постійно зростає. Про тенденції ринку нерухомості у Львові розказали в «Корпорації Нерухомості РІЕЛ».

В Корпорації Нерухомості РІЕЛ розказали, що попит на квартири у Львові стабільно росте. Це пов’язують з декількома факторами:

  • розвиток інфраструктури самого міста;
  • стабільна ціна на нерухомість, яка набагато нижча за столичну.

При чому росте попит не лише на квартири у Львові від Корпорації Нерухомості РІЕЛ, а й на комерційну нерухомість. «Разом з ростом попиту на житло росте продаж комерційної нерухомості Львова», — розказали в РІЕЛ.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ розказала, що попит на житло у Львові росте фото 1Корпорація Нерухомості РІЕЛ розказала, що попит на житло у Львові росте фото 1

Корпорація Нерухомості РІЕЛ представлена на ринку нерухомості з 2003 року. За цей час компанія зарекомендувала себе як надійного партнера, якому можна довіряти — вона гарантує вчасну добудову та здачу в експлуатацію. Також компанія співпрацює з незалежними фінансовими компаніями, які гарантують збереження та цільове використання коштів інвесторів.

РІЕЛ пропонує населенню лише стильне та комфортне житло, а головний принцип новобудов від компанії — це створення житла мрії, в якому продумано все до дрібниць. За роки присутності компанії на ринку було побудовано та здано в експлуатацію більше 49 об’єктів нерухомості. Головна мета Корпорації Нерухомості РІЕЛ — бути впізнаваним брендом в містах присутності.

Крім житла, Корпорація Нерухомості РІЕЛ пропонує широкий вибір комерційної нерухомості, а також приємні умови для покупки. 

Корпорація Нерухомості РІЕЛ розказала, що попит на житло у Львові росте фото 2 1Корпорація Нерухомості РІЕЛ розказала, що попит на житло у Львові росте фото 2

Про всі пропозиції компанії розкаже новий сайт РІЕЛ, який було оновлено наприкінці 2020 року і тепер знайти потрібну нерухомість стало ще простіше. 

На сьогодні компанія представляє 15 житлових комплексів у Львові та 8 у столиці.

Для пошуку комерційної нерухомості на сайті передбачено окремий розділ. А пошук житла можна здійснити за декількома критеріями:

  • житловий комплекс;
  • кількість кімнат;
  • кількість квадратних метрів;
  • поверх;
  • ціна за квадратний метр.

На сайті також можна знайти вигідні пропозиції в розділі «Акції», а також спеціальні ціни на «квартиру місяця» та «об’єкт місяця». Про те, на якому етапі перебуває новобудова, можна дізнатись із розділу новин.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах