Біля Буська сталася потрійна ДТП: фото

Біля Буська сталася потрійна ДТП. Фото: Варта1

Біля Буська сталася потрійна ДТП. Фото: Варта1

Події
18 травня 2021 14:32

На автодорозі «Київ-Чоп» на Львівщині зіткнулись одразу три автомобілі - два вантажних та мікроавтобус. Внаслідок ДТП стався витік пального, рух транспорту наразі ускладнений.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомив адміністратор спільноті «Варта 1» Ігор Зінкевич, інцидент стався сьогодні, 18 травня, поблизу міста Буськ на Львівщині. Внаслідок удару мікроавтобус злетів у кювет.

«М-06 Київ-Чоп, м.Буськ. Зіткнення двох великогабаритним вантажівок та мікроавтобуса. Внаслідок ДТП стався витік пального на дорогу. Підрядник виїхав », - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, что одна людина травмована.

Біля Буська став потрійна ДТП.  Фото: Варта1Біля Буська став потрійна ДТП. Фото: Варта1

Доповнено: як пише Zaxid.net, зіткнулись дві вантажівки Renault та Mercedes, а також мікроавтобус марки Mercedes Sprinter. Унаслідок зіткнення постраждав 63-річний водій мікроавтобуса, мешканець Золочівського району, якого доставили у лікарню для встановлення діагнозу. Наразі усі обставини ДТП встановлюють слідчі.

Нагадаємо, Увечері 17 травня на Львівщині 49-річний водій автомобіля Renault Trafic спричинив потрійну ДТП. Від удару бус відкинуло на колії, де в нього врізався локомотив.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах