Під час екскурсії на водоспад загинув шестикласник зі Львова: двоє вчителів — у лікарні

Під час екскурсії на водоспад загинув шестикласник зі Львова: двоє вчителів - у лікарні. Фото: wallnews.info

Під час екскурсії на водоспад загинув шестикласник зі Львова: двоє вчителів - у лікарні. Фото: wallnews.info

Події
02 червня 2021 16:50

Класна керівниця хлопчика, який втопився у водоспаді Кам’янка, отримала серцевий напад. Її госпіталізували у Сколівську районну лікарню. Також постраждав вчитель, який кинувся рятувати дитину. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповіла очільниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, учнів школи №82 супроводжували троє вчителів та двоє батьків. Вчителі та батьки надавали учневі допомогу, після того як він упав, і його витягнули із води до приїзду швидкої. Вчитель, якого також госпіталізували, наковтався води та отримав переохолодження, повідомляє tvoemisto.tv.

 «Як нам стало відомо, хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. На місці проводили реанімаційні заходи як педагоги, що поїхали з дітьми на екскурсію, так і медики, які приїхали на виклик. На жаль, врятувати життя дитини не вдалося», – розповіла Зоряна Довганик.

Школяр зі Львова загинув під час екскурсії на водоспад. Фото: ГУ ДСНСШколяр зі Львова загинув під час екскурсії на водоспад. Фото: ГУ ДСНС

За словами директоркм школи №82 Тетяни Іванів, загинув учень 6-В класу, до приїзду медиків рятували хлопчика батьки та вчителі.

«Це була запланована екскурсія з класом. Поїхали 3 вчителів, 2 батьків і діти. Дитина послизнулася і впала у воду, де зачепилася за дерево. Батьки відразу кинулися на порятунок, викликали ДСНС та швидку. Поки ті доїжджали, ті рятували, але, на жаль, це нічого не дало... Хлопець був дуже активний, всі його у класі дуже любили. У школі також навчається його молодша сестра – у 4 класі», – зазначила Тетяна Іванів.

Нагадаємо, сьогодні, 2 червня, на Стрийщині сталась трагедія – учень шостого класу львівської школи №82 загинув під час шкільної екскурсії на водоспад Кам'янка. За словами очевидців, хлопчик зірвався зі слизького каміння під час спроби сфотографувати себе на тлі водоспаду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах