Не зламай парасолю: у Львові та області оголосили штормове попередження

У Львові та області 30 червня оголосили штормове попередження. Фото: life.hu

У Львові та області 30 червня оголосили штормове попередження. Фото: life.hu

Події
30 червня 2021 09:06

Сьогодні, 30 червня, у Львові та області оголосили штормове попередження. Синоптики прогнозують грози, а подекуди й град. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомляє Львівський гідрометцентр, погоду визначатиме вплив циклону з центром над Польщею та проходження атмосферних фронтів з заходу.

Вітер буде південно-східний, 7-12 метрів на секунду, вранці та вдень місцями пориви та шквали 15-20 метрів на секунду. Температура вдень становитиме 28-33 градусів тепла.

У перші дні липня також пройдуть дощі та грози, а ось температура повітря дещо знизиться.

Завтра, 1 липня, буде хмарно з проясненнями. Передбачають короткочасні дощі, грози, подекуди град. Вітер західний з переходом на південно-східний, 7-12 метрів на секунду. Температура повітря вночі – 11-16 градусів тепла, а вдень буде +23-28 градусів.

У п’ятницю, 2 липня, також буде хмарно з проясненнями, часом дощ, місцями грози. Вітер північно-західний, 9-14 метрів на секунду. Температура вночі становитиме 11-16 градусів тепла, вдень 19-24 градусів тепла.

На вихідних, 3 та 4 липня, буде хмарно з проясненнями і без істотних опадів, лише вдень 3 липня місцями короткочасні дощі, грози. Вітер західний, 7-12 метрів на секунду. Температура вночі сягатиме 10-15 градусів тепла, а вдень 19-24 градусів тепла.

Нагадаємо, 25 червня Львів накрила сильна буря. Вітер повалив дерева та навіть бетонні стовпи, а злива затопила вулиці, також постраждали автомобілі та атракціони. Крім того, через негоду вимкнули струм всього електротранспорту.  Буря позривала дахи у Львові. Шматки конструкцій падали на проїжджу частину та тротуар.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах