Обидва у лікарні: у Львові два мотоциклісти потрапили у ДТП

У Львові два мотоциклісти потрапили у ДТП. Фото: provce.ck.ua (умовне)

У Львові два мотоциклісти потрапили у ДТП. Фото: provce.ck.ua (умовне)

Події
06 липня 2021 11:31

Напередодні, 5 липня, у Львові два мотоциклісти постраждали у ДТП. Обидвох водіїв двоколісних госпіталізували до лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Перша аварія сталась о 14:50 на вулиці Повітряній у Львові. Тут водій мотоцикла «Honda», 20-річний львів’янин, не впорався з керуванням та впав. Травмованого хлопця доставили до лікарні.

Цього ж дня о 18:00 сталась ще одна ДТП за участі мотоцикла – на вулиці Тунельній у Львові зіткнулись автомобіль «Skoda Fabia» та мотоцикл «Honda». 21-річний керманич двоколісного отримав травми, його госпіталізували до лікарні. 

За цим фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). За цією статтею передбачене покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Проводять досудові розслідування, встановлюють обставини подій.

Нагадаємо, на Стрийщині мотоцикліст в’їхав у задню частину трактора і загинув. Смертельна аварія сталась 17 червня близько 1:30 поблизу села П’ятничани Стрийського району.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах