Ампутували ногу: в ДТП на Львівщині постраждав 21-річний мотоцикліст

В ДТП на Львівщині постраждав 21-річний мотоцикліст. Фото поліції

В ДТП на Львівщині постраждав 21-річний мотоцикліст. Фото поліції

Події
15 липня 2021 11:18

Вчора, 14 липня, на автодорозі «Львів-Луцьк» 21-річний мотоцикліст не впорався з керуванням, збив дорожній знак і перекинувся у кювет. Хлопця з важкими травмами доставили в реанімацію. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, ДТП сталась 14 липня близько 14:00 в одному з сіл Червоноградського району.

«21-річний мешканець Волинської області не впорався з керуванням мотоциклом «Хонда», зіткнувся з опорою дорожнього знаку та з’їхав у кювет. Внаслідок події мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, зокрема політравму та ампутацію лівої гомілки та був госпіталізований у реанімацію», - йдеться в повідомленні поліції.

В ДТП на Львівщині постраждав 21-річний мотоцикліст. Фото поліціїВ ДТП на Львівщині постраждав 21-річний мотоцикліст. Фото поліції

Правоохоронці вирішують питання щодо відкриття  кримінального провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Обставини події з’ясовують.

Нагадаємо, 15 липня на Жовківщині вантажний поїзд протаранив легковий автомобіль. Водійка «Daewoo Nexia» загинула на місці. Інцидент стався в селі Панчищини Львівського району.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах