Не запливай за буйки: за добу на озерах Львівщини втопилися четверо людей

Не запливай за буйки: за добу на озерах Львівщини втопилися четверо людей. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

Не запливай за буйки: за добу на озерах Львівщини втопилися четверо людей. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

Події
19 липня 2021 13:32

У водоймах Львівської області втопилися четверо людей. Тіла двох хлопців виявили зранку, інші двоє втопилися під час купання увечері. Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. 

Як йдеться у повідомленні, про загибель хлопців стало відомо зранку 18 липня. Тіло 17-річного юнака витягли з озера в селі Забужжя, що у Кам’янка-Бузькому районі. Також о 08:00 водолази витягнули з озера «Молодіжне», що у Перемишлянах, тіло 23-річного хлопця.

За інформацією департаменту, ще один чоловік, віком 70 років, втопився у неділю, 18 липня, близько 21:40. Трагедія сталася у приватній водоймі села Артищів (Городоцька територіальна громада). 

Окрім того, 18 липня, близько 21:55, надійшла інформація, що у водоймі селі Розвадів (Розвадівська територіальна громада) під час плавання потонув місцевий мешканець 1977 року народження. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що 14 липня з озера в селі Воля-Блажівська місцеві мешканці витягли на берег труп 44-річного чоловіка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах