Не мав страхового полісу: 22-річний львів’янин намагався втекти від патрульних

22-річний львів’янин намагався втекти від патрульних. Фото: glavcom.ua (умовне)

22-річний львів’янин намагався втекти від патрульних. Фото: glavcom.ua (умовне)

Події
16 серпня 2021 15:43

Сьогодні вночі, 16 серпня, львівські патрульні доганяли водія «Kia Ceed», який порушив правила дорожнього руху і намагався втекти. Чоловік пояснив, що втікав від поліцейських, бо не хотів штрафу за відсутність страхового полісу. За це водій отримав 5 адмінматеріалів, які передбачають штрафів на понад 2 тисячі гривень та позбавлення прав керування на півроку. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, на перехресті Проспекту Чорновола і вулиці Хімічної на зустріч патрульним смугою для громадського транспорту їхав автомобіль «Kia Ceed». Патрульні розвернулися аби зупинити водія, однак той почав втікати.

«Він почав кружляти прилеглими вулицями ще кілька разів порушивши правила дорожнього руху. Зокрема, вимкнув фари аби зникнути з поля зору. На підмогу залучили додатковий екіпаж. Втікач, побачивши перед собою проблискові маячки ще одного патрульного автомобіля, зупинився», - йдеться в повідомленні.

Як виявилось, 22-річний львів'янин втікав, бо не мав чинного страхового полісу цивільно-правової відповідальності. При цьому чоловік був тверезим.  

Патрульні оформили на нього 5 адмінматеріалів. Чотири постанови: за ч. 1 ст. 126 (за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом), за ч. 2 ст. 122 (виїзд на трамвайну колію) та (керування транспортним засобом без увімкненого ближнього світла фар у темну пору доби), за ч. 3 ст. 122 (рух смугою для громадського транспорту) КУпАП. А також протокол за ст. 122-2 КУпАП (невиконання водієм вимог про зупинку).

Посвідчення водія у чоловіка вилучили і виписали тимчасовий талон для керування транспортними засобами.

Нагадаємо, увечері 11 серпня у Львові 23-річний водій автомобіля BMW, втікаючи від патрульних, збив пішохода на пішохідному переході та протаранив три припаркованих машини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах