Впав із мотоцикла: біля Львова загинув 16-річний хлопець

Впав із мотоцикла: біля Львова загинув 16-річний хлопець. Фото: поліція Львівщини

Впав із мотоцикла: біля Львова загинув 16-річний хлопець. Фото: поліція Львівщини

Події
29 вересня 2021 10:43

В аварії біля Львова загинув 16-літній мотоцикліст. Трагедія сталася між селами Затемне та Погорільці Львівського району у вівторок, 28 вересня. Читайте всі новини Львова

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, близько 21.00 16-річний житель одного з сіл Львівщини не впорався з керуванням мотоциклом «Сузукі», впав на проїзну частину та, незважаючи на зусилля лікарів, від отриманих травм помер у лікарні.

В аварії біля Львова загинув 16-літній мотоцикліст. Фото: поліція Львівщини.В аварії біля Львова загинув 16-літній мотоцикліст. Фото: поліція Львівщини.

За словами правоохоронців, загалом 28 вересня на Львівщині сталося аж п'ять ДТП за участі мотоциклістів і скутеристів. 

Так, у місті Комарно зіткнулись автомобіль «БМВ», яким керував 47-річний львів’янин ц мотоцикл «Спарк» під керуванням 20-річного місцевого жителя. Молодший – у лікарні.

28 вересня на Львівщині сталося п'ять ДТП за участі мотоциклістів і скутеристів. Фото: поліція Львівщини28 вересня на Львівщині сталося п'ять ДТП за участі мотоциклістів і скутеристів. Фото: поліція Львівщини

У місті Кам’янка-Бузька зіткнулись «Міцубіші Ланцер», за кермом якого перебував 35-річний місцевий житель і мотоцикл «Джеон». 27-річного водія двоколісного, місцевого мешканця, госпіталізували.

Ще одна ДТП сталася поблизу села Гайок. Там зіткнулись «Деу Нексія», яким керував 24-річний мешканець міста Кам’янка-Бузька та мотоцикл «Мустанг». Внаслідок зіткнення мотоцикліст, 26-річний житель села Жовтанці, отримав перелом ноги та був доставлений у лікарню.

А у місті Сокаль сталося зіткнення між мопедом «Вайпер» і велосипедом, яким керував 49-річний житель Сокаля. З переломом ноги у лікарню доставлений 16-річний пасажир мотоцикла.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах