Білий, блакитний, бірюзовий: у центрі Львова невідома жінка серед ночі розфарбувала бордюри

Білий, блакитний, бірюзовий: у центрі Львова невідома жінка розфарбувала бордюри. Фото: Zaxid.net

Білий, блакитний, бірюзовий: у центрі Львова невідома жінка розфарбувала бордюри. Фото: Zaxid.net

Події
18 жовтня 2021 17:16

У центрі Львова невідома пофарбувала бордюри кольоровими фарбами. Інцидент стався на площі Митній пізно увечері 16 жовтня. Львів'ян і комунальників обурила така самовільна "творчість", жінку розшукує поліція.

Скаргу про те, що на площі Митній у Львові розмалювали бордюри білим, блакитним та бірюзовим, зареєстрували львів'яни у спільноті "Гаряча лінія міста", опублікувавши відповідні фото.

Білий, блакитний, бірюзовий: у центрі Львова невідома жінка серед ночі розфарбувала бордюри Білий, блакитний, бірюзовий: у центрі Львова невідома жінка серед ночі розфарбувала бордюри

«У суботу відповідальний черговий по району виявив пофарбування бордюрів зі сторони як нашого, так і Галицького району. Ми почали з’ясовувати, тому що кольори незвичні для нашого міста. Потім завдяки камерам спостереження нам вдалося з’ясувати, що невідома жінка в районі з 22:00 до 1:00 ночі розфарбувала у різні кольори бордюри», – розповіла Zaxid.net заступниця керівника Личаківської районної адміністрації Оксана Пригода.

На відео з міської камери спостереження видно, як жінка, тримаючи у руках відерце з фарбою, розфарбовує бордюр на початку Личаківської. При цьому вона доволі ретельно профарбовує кожен відділок бордюру, іноді по кілька разів поправляє неточності.

Личаківська райадміністрація звернулась через цей випадок у поліцію. Якщо жінку впізнають, з неї можуть стягнути матеріальну компенсацію, адже тепер комунальникам доведеться купити сіру фарбу і перефарбувати бордюри у колір бетону.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах