Знімай готівку: система «Приват24» тимчасово не працюватиме

Система «Приват24» тимчасово не працюватиме. Фото: ibf.ua (умовне)

Система «Приват24» тимчасово не працюватиме. Фото: ibf.ua (умовне)

Події
06 листопада 2021 09:13

Система онлайн-банкінгу «Приват24», яка належить до найбільшого в Україні банку «ПриватБанк», тимчасово не працюватиме. Це пов’язано з плановими роботами з оновлення процесингового центру. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі «ПриватБанку», черговий етап модернізації процесингу запланований на 7 листопада 2021 року. Банк проведе їх у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій і відпочивають.

Так, 7 листопада з 1:00 і до 4:30 банк короткочасно призупинить проведення транзакцій по картках, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу. Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

«Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з Чорної пʼятниці та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, аби шопінг наших клієнтів був комфортним та приносив задоволення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, якщо у вашій заначці «доживають» старі чи пошкоджені долари, то не переймайтесь, адже їх можна і навіть треба обміняти! Де і як це зробити – читайте за посиланням.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах