Зоряна Довганик звільнилась з управління освіти Львівської міськради. Куди тепер

Зоряна Довганик звільнилась з управління освіти Львівської міськради. Куди тепер

Зоряна Довганик звільнилась з управління освіти Львівської міськради. Куди тепер Фото: facebook.com/Зоряна Довганик

Події
03 лютого 2022 09:39

Зоряна Довганик, яка п'ять років була начальницею управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, звільнилася із займаної посади. Про це чиновниця повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Починаючи з 1 лютого Зоряна Довганик перейшла на посаду позаштатної радниці Львівського міського голови з питань освіти.

Зоряна Довганик звільнилась з управління освіти Львівської міськради. Куди теперЗоряна Довганик звільнилась з управління освіти Львівської міськради. Куди тепер Фото: facebook.com/Зоряна Довганик

Замість нею обов’язки виконує Леся Васюта, яка до того була керівницею відділу освіти Галицького та Франківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Зоряна Довганик закінчила Національний університет ім. Івана Франка за спеціальністю «Географ». З 1997 року працювала вчителькою географії в ЛНВК школа-садок «Провесінь». Згодом – керівницею програми «Міжнародної жіночої співпраці» в управлінні освіти ЛМР, координаторкою проєкту «ЛАРТІС» фінансованого міністерством міжнародного розвитку Великобританії, координаторкою проєкту «Економічний та соціальний розвиток Львівської області», начальницею відділу кадрів у ПРАТ Страхова компанія «Граве Україна».

З 2015 року була заступницею з питань розвитку освіти, а з 3 липня – начальницею управління освіти.

З 30 листопада 2021 року до 31 січня 2022 року Зоряна Миколаївна була радницею міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради.

З 1 лютого – стала позаштатною радницею Львівського міського голови з питань освіти.

Нагадаємо, що на початку лютого начальник головного управління Державної податкової служби у Львівській області Ігор Комендат теж повідомив про своє звільнення з посади. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах